Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Înscrieri pentru Pregătitoare
Înscrieri pentru Pregătitoare Email
Luni, 12 Martie 2018 18:33

     Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu" din Victoria şi-a prezentat miercuri, 7 martie a.c., începînd cu ora 9.00 , oferta educaţională pentru anul şcolar 2018 - 2019. Preşcolarii, părinţii şi educatoarele au fost cei care au trecut pragul acestei instituţii unde au fost primiţi de cadrele didactice şi de elevii de la ciclul primar. Au vizitat sălile de clasă şi au fost încîntaţi că vor deveni şcolari. ,,Este momentul în care prezentăm oferta educaţională oferită de şcoala noastră. Ziua porţilor deschide este o acţiune de informare. Pentru anul şcolar 2018 - 2019 vom avea 2 clase de limba română şi o clasă de germană" a spus directorul instituţiei Marioara Deszi. Începînd cu data de 8 martie a.c., s-a dat startul înscrierilor în clasa pregătitoare. Conform legii, pot fi înscrişi copiii care împlinesc vîrsta de 6 ani pînă la data de 31 august a.c. La cererea părinţilor, copiii care în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2018 , împlinesc 6 ani pot fi înscrişi dacă evaluarea dezvoltării psihosometice atestă pregătirea pentru parcurgerea clasei pregătitoare. Evaluarea psihosomatică a copiilor se va realiza în perioada 1- 26 martie a.c, între orele 10.00 - 18.00. Programările pentru evaluare se fac la sediul unităţii de luni pînă vineri. Actele necesare pentru însciere în clasa pregătiroare sînt:
     - certificat naştere copil (original şi copie), act de identitate părinţi(original şi copie), adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea (apt pentru şcolă)
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 813 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4204154

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare