Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Trei ani pentru o platformă de gunoi
Trei ani pentru o platformă de gunoi Email
Luni, 14 Mai 2018 19:35

     Primăria Drăguş are în lucru o platformă betonată de gunoi unde sătenii să depoziteze deşeurile de la animale. Deşi este o investiţie simplă, de trei ani proiectul nu a fost implementat. ,,Am întocmit proiectul şi l-am depus spre finanţare la Ministerul Mediului, aşa cum este normal. Era în 2017. După un an am primit finanţarea. N-am înţeles de ce a fost nevoie de un an pentru a se aproba 92 de proiecte de acest gen depuse din toată ţara. Acum trebuie să facem studii de fezabilitate, să facem proiectarea şi abia apoi licitaţia. Cam 3 ani va dura totul. Cred că în trei ani făceam singur platforma betonată” a spus primarul comunei Drăguş, Cornel Greavu, care critică birocraţia exagerată pe care trebuie să o urmeze primăriile. Proiectul are valoarea de 1,5 milioane de lei şi include pe lîngă construcţia platformei betonate şi achiziţia de utilaje care să fie folosite pe platformă şi care trebuie să se încadreze în valoarea de 510.000 lei.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

Protest la Fabrica de Pulberi

 

 

     Angajaţii de la Fabrica de Pulberi din Făgăraş şi-au părăsit posturile luni, 14 mai a.c.,la intrarea în schimb, şi s-au postat în faţa porţii de la intrarea în fabrică într-un protest spontan. Ei acuză conducerea de la Bucureşti pentru neplata salariilor timp de 5 luni. De asemenea, ei sînt nemulţumiţi de nivelul salariilor. (continarea doar în ediţia tipărită).

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 2086 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 763
Număr afişări conţinut : 4177084

Informatii utileZiare