Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Cu executorul la uşă
Cu executorul la uşă Email
Luni, 11 Iunie 2018 18:03

     SC Victoria Parc Industrial SRL are de încasat de la populaţie 260.000 lei pentru serviciile de apă – canal. Pe lista neagră a datornicilor sînt înregistrate 164 de familii care au acumulat fiecare datorii mai mari de 400 lei. Pentru recuperarea datoriilor istorice administratorul de la SC Victoria Parc Industrial SRL, Marian Baciu, a a afişat lista datornicilor în centrul oraşului, la panoul de afişaj, a trimis somaţii de plată, a instituit popriri, iar pentru 18 persoane s-a făcut acţiune în instanţă şi se va trece la executare silită. ,,Avem abonaţi care nu şi-au plătit serviciile de apă – canal niciodată, aceste persoane vor fi executate silit pentru că nu au bunuri mobile, conturi bancare şi din acest motiv ne vom îndrepta spre bunurile personale deţinute. Datoriile istorice trebuie recuperate, pe rol mai sînt 50 de dosare, titularii urmînd să fie executaţi silit” a spus Marian Baciu, administratorul SC Victoria Parc Industrial. Pe lista ruşinii sînt zeci de familii, dar cele mai mari datorii au următrii abonaţi: V. Huluţă de pe strada Viitorului are o restanţă de peste 5.000 lei, Ioan M. de pe strada G.Coşbuc are de achitat peste 4.900 lei, DoinaC. are o datorie de peste 4.200 lei. În luna decembrie 2017, SC Victoria Parc Industrial SRL avea de recuperat de la abonaţi suma de 420.000 lei. Societatea a trimis înştinţări de plată şi somaţii pentru recuperarea datoriilor, iar în urma demersurilor, în primele cinci luni ale anului, societatea a încasat de la populaţie suma de 160.000 lei. Cei mai mulţi datornici sînt abonaţii de pe starda Viitorului, G.Coşbuc, Stadionului, Muncii. În blocul de nefamilişti de pe strada Salcîmilor 30 de familii au datorii neachitate de la 750,62 lei pănă la 4. 567, 97 lei.

Comments
Comentariu nou Cautare
Anonim   |13-06-2018 13:38:54
Baciu sa faca bine si sa treaca fiecarei familii ceea ce consuma, daca era
"pausal", mai inteleg, dar daca avem contoare nu este corect sa ne
treaca si "pierderile". Si mai este si mandru de aceasta.
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 657 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4311664

Horoscop zilnicZiare