Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Minori cercetaţi după gratii
Minori cercetaţi după gratii Email
Luni, 11 Iunie 2018 18:12

     Minorii Sergiu Ioan C. de 15 ani, Ioan Alexandru B. şi Claudiu Alexandru M. ambii de 17 ani, toţi din Victoria, sînt cercetaţi după gratii în dosarul nr. 2177/226/2018 înregistrat la Judecătoria Făgăraş. Aceştia sînt cercetaţi pentru şase fapte penale comise în perioada 2017 – 2018, unde prejudiciul înregistrat a fost de 18 mii euro, dar recuperat în proporţie de 70%. Minorii au fost încătuşaţi în luna mai a.c., şi întroduşi în arestul IPJ Braşov , iar uerior arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Printre acuzaţiile pentru care sînt judecaţi cei trei moniri se află infracţiunile de furt, distrugeri, acte de violenţă şi tîlhărie. Cei trei sînt elevi la Centrul Școlar pentru Educaţie Incluzivă Victoria, dar nu frecventua cursurile şcolare decît pentru a lua masa de prînz. Infractorii locuiesc în Victoria şi au un ,,palmares infracţional” impresionant. Au furat multe bunuri din locuinţe, societăţi comerciale, au distrus zeci de locuinţe şi autoturisme. În urma cercetărilor, s-a aflat că minorii infractori îşi întocmiseră liste cu apartamentele nelocuite de la parterul imobilelor pe care urmau să le atace. În dosarul nr. 2177/226/2018 care se judecă la instanţa făgărăşeană Sergiu Ioan C., de 15 ani, Ioan Alexandru B. şi Claudiu Alexandru M. ambii de 17 ani sînt inculpaţi, iar părţile vătămate sînt: Marioara Lenuţa Căian, Gheorghe Constantinescu, Valer Tătaru, Ioan Popa, Silvia Bărbat şi SC Victoria Parc Industrial SRL. Luni, 11 iunie a.c. s-a judecat cererea inculpaţilor privind eliberarea din arest preventiv şi cercetarea în stare de libertate. Pînă la închiderea ediţiei nu a fost emisă sentinţa în acest dosar

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 633 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4212160

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare