Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Minori cercetaţi după gratii
Minori cercetaţi după gratii Email
Luni, 11 Iunie 2018 18:12

     Minorii Sergiu Ioan C. de 15 ani, Ioan Alexandru B. şi Claudiu Alexandru M. ambii de 17 ani, toţi din Victoria, sînt cercetaţi după gratii în dosarul nr. 2177/226/2018 înregistrat la Judecătoria Făgăraş. Aceştia sînt cercetaţi pentru şase fapte penale comise în perioada 2017 – 2018, unde prejudiciul înregistrat a fost de 18 mii euro, dar recuperat în proporţie de 70%. Minorii au fost încătuşaţi în luna mai a.c., şi întroduşi în arestul IPJ Braşov , iar uerior arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Printre acuzaţiile pentru care sînt judecaţi cei trei moniri se află infracţiunile de furt, distrugeri, acte de violenţă şi tîlhărie. Cei trei sînt elevi la Centrul Școlar pentru Educaţie Incluzivă Victoria, dar nu frecventua cursurile şcolare decît pentru a lua masa de prînz. Infractorii locuiesc în Victoria şi au un ,,palmares infracţional” impresionant. Au furat multe bunuri din locuinţe, societăţi comerciale, au distrus zeci de locuinţe şi autoturisme. În urma cercetărilor, s-a aflat că minorii infractori îşi întocmiseră liste cu apartamentele nelocuite de la parterul imobilelor pe care urmau să le atace. În dosarul nr. 2177/226/2018 care se judecă la instanţa făgărăşeană Sergiu Ioan C., de 15 ani, Ioan Alexandru B. şi Claudiu Alexandru M. ambii de 17 ani sînt inculpaţi, iar părţile vătămate sînt: Marioara Lenuţa Căian, Gheorghe Constantinescu, Valer Tătaru, Ioan Popa, Silvia Bărbat şi SC Victoria Parc Industrial SRL. Luni, 11 iunie a.c. s-a judecat cererea inculpaţilor privind eliberarea din arest preventiv şi cercetarea în stare de libertate. Pînă la închiderea ediţiei nu a fost emisă sentinţa în acest dosar

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 616 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4311683

Horoscop zilnicZiare