Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Apel 112 Email
Luni, 09 Iulie 2018 20:24

     În perioada 3 – 6 iulie a.c., paramedicii făgărăşeni au fost solicitaţi prin apel 112 la nouă intervenţii în Ţara Făgăraşului. Marţi, 3 iulie a.c., în jurul orei 20.53, paramedicii au fost solicitaţi pe strada Prunului unde S.R. de 50 de ani avea hemoragie la membrele inferioare. Victima a fost monitorizată şi transportată la Spitalul Municipal Făgăraş. În jurul orei 22.15 o femeie de 90 de ani de pe strada Andrei Mureşan a solicitat ajutorul paramedicilor acuzînd dureri în piept şi a fost transportată la spital. Miercuri, 4 iulie a.c., în jurul orei 9.50 un băieţel de 4 ani, a căzut cu bicicleta, acesta acuza dureri de membre şi avea excoriaţii la piciorul stîng. În jurul orei 12.51 paramedicii au fost solicitaţi în Dridif unde un bărbat de 40 de ani a căzut cu bicicleta şi acuza dureri la în zona genitală şi abdominală. Victima a fost monitorizată şi transportată la spital. Joi, 5 iulie a.c., în jurul orei 15.10 paramedicii au fost solicitaţi în Șona unde un bărbat de 74 de ani avea criză epileptică. B.G. a fost monitorizat şi transportat la spital. În jurul orei 17.10 un bărbat de 26 ani a căzut de la înălţime şi acuza dureri de membre şi de bazin. S.C. a fost monitorizat şi transportat la spital. Vineri, 6 iulie a.c., în jurul orei 21.53 paramedicii au fost solicitaţi în Grid unde o femeie de 86 de ani acuza stări de insuficienţă respiratorie. Victima era cunoscută cu probleme cardiace. U.A. a fost monitorizată şi transportată la spital. În jurul orei 23.50 paramedicii au fost solicitaţi şi pe strada Cetăţii unde F.N. de 64 de ani a căzut şi s-a ales cu multiple excoriaţii şi plagă la membrul inferior drept.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 622 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4312777

Horoscop zilnicZiare