Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Apel 112 Email
Luni, 09 Iulie 2018 20:24

     În perioada 3 – 6 iulie a.c., paramedicii făgărăşeni au fost solicitaţi prin apel 112 la nouă intervenţii în Ţara Făgăraşului. Marţi, 3 iulie a.c., în jurul orei 20.53, paramedicii au fost solicitaţi pe strada Prunului unde S.R. de 50 de ani avea hemoragie la membrele inferioare. Victima a fost monitorizată şi transportată la Spitalul Municipal Făgăraş. În jurul orei 22.15 o femeie de 90 de ani de pe strada Andrei Mureşan a solicitat ajutorul paramedicilor acuzînd dureri în piept şi a fost transportată la spital. Miercuri, 4 iulie a.c., în jurul orei 9.50 un băieţel de 4 ani, a căzut cu bicicleta, acesta acuza dureri de membre şi avea excoriaţii la piciorul stîng. În jurul orei 12.51 paramedicii au fost solicitaţi în Dridif unde un bărbat de 40 de ani a căzut cu bicicleta şi acuza dureri la în zona genitală şi abdominală. Victima a fost monitorizată şi transportată la spital. Joi, 5 iulie a.c., în jurul orei 15.10 paramedicii au fost solicitaţi în Șona unde un bărbat de 74 de ani avea criză epileptică. B.G. a fost monitorizat şi transportat la spital. În jurul orei 17.10 un bărbat de 26 ani a căzut de la înălţime şi acuza dureri de membre şi de bazin. S.C. a fost monitorizat şi transportat la spital. Vineri, 6 iulie a.c., în jurul orei 21.53 paramedicii au fost solicitaţi în Grid unde o femeie de 86 de ani acuza stări de insuficienţă respiratorie. Victima era cunoscută cu probleme cardiace. U.A. a fost monitorizată şi transportată la spital. În jurul orei 23.50 paramedicii au fost solicitaţi şi pe strada Cetăţii unde F.N. de 64 de ani a căzut şi s-a ales cu multiple excoriaţii şi plagă la membrul inferior drept.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 765 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4232952

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare