Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Școala de vară
Școala de vară Email
Luni, 09 Iulie 2018 20:28

     Cadrele didactice de la Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu” din Victoria au organizat în perioada 2 – 6 iulie a.c., ,,Școala de vară”. Proiectul a fost iniţiat de directorul interimar, Mărioara Deszi, iar scopul a fost acela de a atrage elevii în activităţi extracurriculare şi pe perioada vacanţei. ,,Am implicat elevii în diverse activităţi în funţie de preferinţele lor. Conform programului, activităţile s-au desfăşurat în corpul de la şcola generală unde au avut loc următoarele ateliere: atelier abilităţi practice, club de dezbatere, atelier comunicare în limba engleză şi limba franceză, activităţi sportive şi recreative, atelier ,,Mîini dibace” sau ,,Magia ştiinţei” şi teatru de vară. Elevii au participat cu interes la toate activităţile” a spus prof. Anda Silea, consilier educativ la Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu”. În ultima zi a proiectului, toţi elevii participanţi au fost recompensaţi cu premii.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 773 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4232959

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare