Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Campanie umanitară
Campanie umanitară Email
Luni, 16 Iulie 2018 21:13

      Consilierul local Alexandrina Pasere a început o campanie umanitară pentru strîngerea de bunuri care să ajungă la persoanele şi familiile afectate de inundaţii. Campania a început luni, 9 iulie a.c., şi încă nu s-a încheiat. ,,M-am uitat la TV şi am văzut multă suferinţă aşa m-am hotărît să încep campania. În unele zone, ploile au făcut pagube mari, iar noi trebuie să-i ajutăm pe sinistraţi să treacă peste acest impas. Ajutoarele constă în alimente, haine şi alte bunuri. Imediat după ce am postat anunţul pe reţelele de socializare, foarte multe persoane m-au contactat şi vor să se implice. O familie a donat un covor, alţii au donat haine şi alimente. În colaborare cu Victor Hoajă, bunurile vor fi transportate la persoanele afectate de inundaţii” a spus Alexandrina Pasere. Cei care doresc să doneze ajutoare destinate sinistraţilor sînt aşteptaţi la punctul de colectare aflat în incinta Casei de Cultură, persoană de contact Sorin Teleanu.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 679 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4270316

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare