Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Stiri pe scurt
Stiri pe scurt Email
Luni, 16 Iulie 2018 21:18

Definitivat
 

     Examenul naţional de definitivare în învăţămînt pentru cadrele didactice va începe miercuri, 18 iulie 2018. Profesorii din judeţul Braşov vor susţine proba la Colegiul Naţional ,,Unirea” din Braşov începînd cu ora 10.00. Durata de redactare a lucrării este de 4 ore. Accesul candidaţilor în centrul de examen se face în intervalul orar 8.00-8.45, pe baza actului de identitate valabil, carte de identitate, carte de identitate provizorie sau buletin de identitate ori, în lipsa acestuia, pe baza paşaportului în termen de valabilitate. Listele cu distribuţia în săli a candidaţilor au fost afişate la avizierul Colegiului Naţional "Unirea" Braşov, în data de 17 iulie 2018.
Dezbatere publică

     În Făgăraş vor fi organizate noi sensuri unice propuse de comisia de circulaţie instituită la nivelul municipiului. Este vorba despre circulaţia rutieră pe străzile din cartierele Vasile Alecsanri, cartierul Tudor Vlsdimirescu între blocurile A,B şi C, strada Stejarului, strada George Coşbuc, strada Vasile Alecsandri, strada Tăbăcari în spatele blocurilor 4 şi 5, strada Iazul Morii. O dezbatere publică în care or fi analizate propunerile Primăriei Făgăraş va fi organizată miercuri, 18 iulie a.c., începînd cu ora 19.00, în sala mică a Casei de Cultură Făgăraş.

Reabilitarea sediului Primăriei Voila

     Clădirea în care funcţionează Primăria Voila va intra în reabilitare. Aşa cum spune primarul Gheorghe Osalciuc, lucrările vor viza schimbarea acoperişului, recompartimentare şi zugrăveli. ,,Lucrările vor costa 100.000 de lei, bani alocaţi de la bugetul local. Acoperişul este vechi şi trebuie schimbată toată partea din lemn. Prin HCL a fost aprobată din pădurea comunală cantitatea de lemn necesară căpriorilor şi laţilor de la acoperiş. Clădirea va fi acoperită cu tablă. Vom lucra doar cu firme din comună” a spus primarul comunei. În această perioadă, Primăria Voila va achiziţiona un tractor şi utilaţele aferente pentru deszăpezirea drumurilor din comună. ,,Este un proiect în valoare de 40.000 euro finanţat din bani europeni pe care l-am cîştigat pentru dotarea SVSU. Tractorul va avea lamă reglabilă” a mai spus primarul Osalciuc.
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 667 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4270315

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare