Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Handbaliste din Făgăraş la Lotul naţional
Handbaliste din Făgăraş la Lotul naţional Email
Luni, 06 August 2018 16:49

     Trei handbaliste legitimate la CSŞ Făgăraş au reuşit performanţa de-a fi selecţionate în Lotul Naţional al României de junioare. Bianca Bogdan este născută în 2002 iar la CSS Făgăraş l-a avut antrenor pe Adrian Şuteică. Bianca evoluează pe postul de inter stîng fiind una dinte cele mai promiţătoatre tinere handbaliste din ţară la nivelul ei de vîrstă. Sara Opriş face parte dintr-o familie de sportivi, tatăl ei fiind cunoscutul antrenor Dumitru Opriş. Sora ei, Aura Opriş a fost şi ea componentă a Lotului Naţional al României iar în prezent este studentă la medicină. Sara joacă pe postul de inter stîng. Flavia Smeu, colegă de echipă cu Sara Opriş evoluează pe postul de inter drept şi este născută în anul 2004.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 685 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4270322

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare