Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Turneu de pregătire
Turneu de pregătire Email
Luni, 06 August 2018 16:51

     La sfîrşitul săptămînii trecute a avut loc la Suceava un turneu amical de pregătire la care au participat CSM Făgăraş, Suceava, Turda şi Bacău. CSM Făgăraş a reuşit să se claseze pe locul II după ce a obţinut un bilanţ pozitiv: două victorii şi o înfrîngere. În prima partidă, formaţia antrenată de Liviu Andrieş a evoluat în compania formaţiei din Turda. La capătul unui joc echilibrat, Turda s-a impus cu scorul de 31-29 după ce la pauză scorul era 16-13. În cel de-al doilea a joc, CSM Făgăraş s-a impus la limită în faţa formaţiei din Bacău cu scorul de 29-27. În ultimul meci handaliştii făgărăşeni s-au impus la limită cu scorul de 26-25, în faţa formaţiei gazdă, CSM Suceava, după ce la pauză scorul era 16-14 pentru handbaliştii făgărăşeni. CSM Făgăraş a început fiecare partidă în următoarea formaţie: Vîlceanu, Cîmpan, Vancea, Popia, Ungureanu, Constantinescu, Huta. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Bejenariu, Bahan, Mateoniu, Leordean, Ivanov, Mînea, Dedu, Roşca, Capotă. În următoarea perioadă CSM va avea la Făgăraş încă 2 meciuri amicale cu Focşani şi Baia Mare.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 682 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4270319

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare