Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Handbal, Liga Naţională
Handbal, Liga Naţională Email
Marţi, 11 Septembrie 2018 07:47

     Miercuri, 5 septembrie, în sala de sport a CN ,,Radu Negru, a a avut loc primul joc ofocial al handbaliştilor făgărăşeni. CSM Făgăraş a întîlnit formaţia din. În faţa unei săli pline ce şi-a încurajat în permanenţă favoriţii, oaspeţii s-au impus clar la o diferenţă de opt goluri, 27-19, după ce la pauză scorul era 15- 8 pentru CSM Focşani. Meciul a început pe fondul de dominare al oaspeţilor care au pus rapid stăpînire pe joc. Pe măsura trecerii timpului avantajul formaţiei vizitatoare s-a mărit progresiv pe tabela de marcaj. CSM Făgăraş a dat primele semne de nesiguranţă în defensivă în minutul 3. Pe atac, handbaliştii făgărăşeni au încercat să rezolve atacul pozitional mai mult prin actiuni individuale. Portarii formaţiei din Făgăraş au avut o evoluţie modestă. În repriza secundă s-a jucat după acelaşi scenariu. CSM Focşani se impune fără emoţii la Făgăraş deşi, în urmă cu puţin timp pierdea un joc de pregătire în compania formaţiei antrenate de Liviu Andrieş. CSM Făgăraş a început partida în următoarea formaţie: Vîlceanu, Bejenariu, Vancea, Popia, Ungureanu, Constantinescu, Dedu. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Ivanov, Bahan, Capotă, Mînea, Mateoniu, Roşca. Principalii marcatori pentru CSM Făgăraş în acest joc au fost: Ungureanu-5 goluri, Bejenariu-4 goluri, Vancea-3 goluri şi Constantinescu-2 reuşite. Pentru handbaliştii făgărăşeni urmează un meci extrem de dificil, în deplasare la Bucureşti, cu CSM.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 809 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4311654

Horoscop zilnicZiare