Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Medalii pentru judokanii făgărăşeni
Medalii pentru judokanii făgărăşeni Email
Marţi, 11 Septembrie 2018 07:48

     În perioada 7-8 septembrie, a a avut loc la Sibiu un puternic turneu international de judo ,,Cupa Temerarul“. Au participat peste 250 de sportivi din Italia, Bulgaria, Austria, Republica Moldova şi România. Întrecerea s-a desfăşurat atît la masculin cît şi la feminin şi s-a arbitrat după noul regulament al Federaţiei Internaţionale de Judo. CSM Făgăraş a participat la acest regal al judoului românesc cu trei sportivi, toţi la Under 18. Anton Bernabei a luptat la categoria +90 Kg şi a reuşit să urce pe cea de-a doua treaptă a podiumului după ce a cîştigat trei meciuri. Ioan Căian a cîştigat de asemenea medalia de argint la categoria 60 Kg, după ce a cîştigat trei meciuri prin IPPON, fiind învins în finala categoriei de un sportiv din Republica Moldova. Alexandru Grama a cîştigat şi el medalia de bronz la categoria 90 Kg. Următoarea competiţie la care vor participa judokanii făgărăşeni va avea loc la sfîrşitul lunii septembrie la Miercurea Ciuc, Campionatul Naţional de NE-WAZA la Under 18.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 758 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4311611

Horoscop zilnicZiare