Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale

Ştiri localeClienţi serviţi cu mîncare stricată

 

Complexul Turistic Sâmbăta de Sus, Păstrăvăria ,,Floarea Reginei” şi shaormeria lui Florian au şocat OPC-ul Inspectorii OPC au dat amenzi de cîte 20.000 de lei şi au dispus distrugerea produselor neconforme ,,Vom reveni la aceste unităţi pentru a verifica dacă se vor respecta măsurile impuse” a spus Sorin Claudiu Susanu, şeful OPC Braşov

Citeşte mai mult...
 

Datornicii Făgăraşului

Email

 

      Dacă şi-ar fi plătit la timp impozitele şi taxele locale, Făgăraşul ar fi beneficiat de un buget anual îndestulat din care se puteau realiza o serie de investiţii. Ocolitoarea ar fi fost una dintre investiţiile susţinute din bugetul local dacă 11 societăţi comerciale nu fentau Municipalitatea, iar suma de 33.976.419 lei ar fi ajuns la timp în conturile primăriei. Cu aceşti bani se puteau achiziţiona o serie de dotări pentru spital sau se puteau plăti burse pentru elevi sau investiţii în şcolile din municipiu.

Citeşte mai mult...
 

Afinele, aurul negru al Făgăraşilor

Email

 

Culegătorii de afine bat zilnic cărările Munţilor Făgăraş pentru a umple un coş cu fructe  Culegătorii plătiţi folosesc la cules piaptănele lăsîndu-i pe localnicii din Viştişoara şi Victoria fără marfa care le asigură un venit 

     Chiar dacă nu mai sînt tineri, nu li se pare greu să urce potecile de munte pentru a se afunda în pădurile dese, acelea scăpate cumva de drujba hoţilor de lemne. Bat cărările Munţilor Făgăraş zi de zi şi ajung spre vîrful unor creste. Sînt culegătorii de fructe de pădure şi de ciuperci. Cît e ziua de lungă abia reuşesc să culeagă cîte un coş de afine pe care-l numes aurul negru al Munţilor Făgăraş.

Citeşte mai mult...
 

,,Tunul” de un million de lei la spital, în instanţă

Email

 

      Tribunalul Braşov a dat al patrulea termen pentru procesele deschise de Municipiul Făgăraş firmelor care au livrat Spitalului Municipal Făgăraş aparatură medicală în anul 2016 la suprapreţ. Este vorba despre dosarul civil nr. 335/62/2017 cu SC Acuvix Image SRL şi dosarul nr. 336/62/2017 cu IPSManagement Solutions SRL, ambele firme din Bucureşti. ,,Prin aceste acţiuni se îndeplinesc măsurile impuse de Curtea de Conturi

Citeşte mai mult...
 

,,Întotdeauna inamicul trebuie surprins”

Email

 

A spus Klaus Iohannis, preşedintele României la Poligonul de la Cincu unde a asistat la exerciţiul multianual militar ,,Saber Guardian 2017”

     Klaus Iohannis, pşedintele României, a asistat sîmbătă, 15 iulie a.c. la Saber Guardian 2017, cel mai mare exerciţiu militar multinaţional NATO care se desfăşoară la Poligonul Cincu. Șeful statului a ajuns la cîteva minute după ora 11.00 şi a fost întîmpinat de ministrul Apărării, Adrian Țuţuianu şi de şeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, fiind primit cu onoruri militare.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 6

În ediţia tipărită

Kovesi: E un asalt asupra DNA

 

     „E un asalt asupra DNA, pentru că eficientă DNA îi dispera pe unii, care vor că noi să nu ne mai facem treaba. De aceea sîntem atacaţi, de aceea mafia ne atacă, de aceea sînt presiuni, de aceea sînt hărţuiri. Dacă nu investigam pe nimeni, dacă nu ne atingeam de nimeni, toată lumea ne lăuda şi ar fi fost foarte bine. Nu o să cedăm. Eu nu o să cedez. O să ne continuăm treaba, cît vom fi lăsaţi, pentru că noi ne luptăm cu mafia“, afirmă procurorul şef DNA Laura Codruţa Kovesi. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

 
Dublu standard de calitate a alimentelor

 

     Aflată acum în faza analizelor de laborator, ancheta din România referitoare la posibilul dublu standard de calitate a produselor alimentare din Estul şi Vestul Europei completează de fapt o alta analiză realizată la iniţiativa Asociaţiei Consumatorilor din Slovacia, în aprilie 2011. Atunci, Asociaţia a pretins că majoritatea corporaţiilor din industria alimentară şi a băuturilor realizează produse de calitate diferită pe care le comercializează în mai multe state UE sub aceleaşi branduri. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 721 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Informatii utile

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 710
Număr afişări conţinut : 3826061


Ziare