Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale

Ştiri localePelegrin în Ţara Sfântă

 

     Motto: ,,De două mii de ani, o Hristoase, picioarele tale sîngerează pe cărările lumii…” (Pierre Emmanuel, poet francez)
 

     Mărginit la Apus de Mediterana şi la Răsărit de nesfîrşite întinderi deşertice, Pămîntul Sfînt reprezintă legătura vitală care uneşte Asia cu Africa. Imperii puternice s-au înfruntat, de-a lungul istoriei, pentru această fîşie îngustă de pămînt cu o poziţie strategică de o importanţă deosebită. Este locul în care s-au dat grele bătălii şi războaie, care însă nu-şi găsesc sfîrşitul nici astăzi. 

Citeşte mai mult...
 

1,1 milioane de lei din bugetul local pentru manisfestări cultural-sportive

Email

 

     Obişnuitul Calendar anual al manifestărilor cultural- educative, sportive şi artistice finanţat de la bugetul local va avea la dispoziţie în anul 2018 suma de 1.188.000 de lei. Aşa au stabilit prin vot consilierii locali din Legislativul făgărăşean în şedinţa ordinară desfăşurată vineri, 16 februarie a.c., începînd cu ora 15.00. Vor beneficia de acest buget generos mai multe instituţii publice care vor gestiona fondurile pentru acţiuni de interes municipal, aşa cum se justifică în documentele ce însoţesc proiectul HCL. Acţiunile stipulate în Calendarul anual au fost propuse de instituţiile de cultură din municipiu.

Citeşte mai mult...
 

Aromapa Ucea nu are secrete fată de abonati

Email

 

- Buletine de analize pentru apa potabilă vor fi publicate de SC Aromapa Serv SRL pe site-ul Primăriei Ucea

     SC Aromapa Serv SRL Ucea iese din tipar şi va pune la dispoziţia abonaţilor toate informaţiile legate de serviciile pe care le oferă. Începînd cu data de 1 ianuarie 2018, societatea va publica pe site-ul Primăriei Ucea toate buletinele de analiză a apei potabile. Conform directorului Gheorghe Mardan, analizele apei se efectuează atît în laboratorul societăţii, dar şi la Direcţia de Sănătate Publică Făgăraş.

Citeşte mai mult...
 

,,Un singur primar din Ţara Făgăraşului este urmărit penal”

Email

 

- explică Rodica Marlena Dimofte, prim-procurorul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Făgăraş, într-un interviu realizat de ziarul Monitorul de Făgăraş

     Parchetul de pe lîngă Judecătoria Făgăraş a avut de soluţionat în anul 2017 peste 3500 de dosare. O spune prim-procurorul Rodica Marlena Dimofte care a răspuns cîtorva întrebări adresate de ziarul Monitorul de Făgăraş. Conform magistratului, dosarele aflate în cercetare la parchetul din Făgăraş au privit infracţiuni de delapidare, abuz în serviciu, gestiune frauduloasă, furt, violenţă sau contrabandă.

 

Citeşte mai mult...
 

În metastază, fără tratament

Email

 

Monica Marcela Drăgoi are 50 de ani şi cancerul îi macină corpul Lipsa unui venit nu i-a dat şansa vreunui tratament oncologic, nici măcar pentru calmarea durerilor care sînt insuportabile în metastază

     Dacă nu eşti asigurat medical, nu beneficiezi de niciun tratament gratuit sau vreo investigaţie medicală. În cazul bolnavilor de cancer însă, nici măcar faptul că figurezi pe listele vreunui unităţi medicale de profil nu te prea ajută. Şi asta pentru că nu se găsesc niciodată fonduri suficiente pentru această categorie de pacienţi.

 

Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 6

Anunturi!

Primaria Victoria angajeza

 

     Primǎria Victoria, Jud. Braşov organizeazǎ concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţiii publice de execuție vacante:


• Consilier I principal in cadrul Compartimentului Urbanism , Amenjarea Teritoriului și investiții – Birou Tehnic
• Consilier I debutant in cadrul Compartimentului Control Comercial- Biroul Impozite și taxe Locale
• Inspector I debutant in cadrul Compartimentului Executare Silită - Biroul Impozite și Taxe Locale

 

Detalii AICI 

 
ANUNT PUBLIC (click)

     UAT ORASUL VICTORIA, titular al proiectului “EXECUTIE RETEA APA CARTIER LOCUINTE STR. AVRAM IANCU, STR. BADEA CARTAN, STR. OCTAVIAN PALER SI STR. GRIGORE MOISIL” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare a proiectului,

În ediţia tipărită

Vocile Făgăraşului: ,,DNA trebuie să ajungă în Ţara Făgăraşului unde se fură pe rupte”

     ,,DNA îşi face treaba sau trebuie desfiinţat? A fost întrebarea la care făgărăşenii au răspuns reporterilor ziarului ,,Monitorul de Făgăraş”. Scandalul care a ţinut capul de afiş în mass media a fost DNA şi revocarea Codruţei Kovesi de la conducerea instituţiei. Cetăţenii şi-au format o opinie despre acest scandal în funcţie de canalul de televiziune pe care-l folosesc. Cei care pierd ore în şir pe Antena 3, TVR şi RTV acuză DNA, iar cei care urmăresc canalele Realitatea, Digi 24 sau B1 acuză politicienii alianţei PSD-ALDE. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 931 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 755
Număr afişări conţinut : 4059564

Informatii utileZiare