Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri locale

Ştiri localeSechelele mandatului liberal

 

Plăţi de 2,6 milioane de lei, un atac dur la bugetul local Primăria Făgăraş obligată de instanţă să înapoieze Consiliului Judeţean Braşov 2 milioane de lei, bani primiţi în 2013 de fosta conducere Înţelegerile dintre conducerile liberale de la CJ Braşov şi de la Primăria Făgăraş au tocat bugetul pe interesele de partid  Recon &Doje va primi 600.000 lei de la bugetul local pentru că a cîştigat procesul deschis în 2015 

Citeşte mai mult...
 

Sărbătoarea pompierilor români

Email

 

Ziua porţilor deschise la unităţile de pompieri din Făgăraş şi Victoria Cea mai veche utilitară care a deschis parada pompirerilor de la Bucureşti este folosită la Făgăraş din 1975 Pompierii din Ţara Făgăraşului au defilat la Braşov şi Bucureşti

     Pompierii din Ţara Făgăraşului au marcat joi, 13 septembrie 2018, Ziua pompierilor din România prin acţiuni organizate la Braşov, Făgăraş şi Victoria. La Braşov, ei s-au alăturat colegilor de la alte detaşamente din judeţ cînd au defilat şi au prezentat tehnici de intrvenţii pe Bulevardul Eroilor.

Citeşte mai mult...
 

Adevărate drame la Azur”

Email

 

Cei 20 de elevi instituţionalizaţi la Centrul de plasament ,,Azur” refuză să părăsească instituţia Pentru a se face auziţi de conducerea DGASPC Braşov, unii băieţii distrug tot ce le iese în cale Povestea lui Adrian, copilul abandonat de mamă în maternitate Regretele unui băiat ajuns după gratii expuse într-o scrisoare trimisă pe adresa centrului ,,Azur”

     Decizia desfiinţării Centrului de Plasament ,,Azur” din Victoria nu a fost deloc pe placul băieţilor instituţionalizaţi

Citeşte mai mult...
 

Drama celor patru minori părăsiţi de părinţi

Email

 

Fraţii Gunesch, toţi minori, au fost părăsiţi de părinţi într-o locuinţă insalubră şi flămînzi Copiii, cel mai mare de 6 ani şi mezinul de un an, au ajuns în grija bunicilor materni Părinţii minorilor sînt la un pas de evacuare din cauza datoriilor

     Deveniseră o obişnuinţă pe strada Stadionului din Victoria imaginea a patru copilaşi care se jucau singuri în stradă de dimineaţa pînă seara. Locatarii din zonă le mai ofereau cîte o bucată de pîine şi un pahar cu apă. Erau murdari şi flămînzi, dar se ocroteau unul pe celălalt.

Citeşte mai mult...
 

Umor de calitate la Ceapa de Aur

Email

 

Ediţia cu numărul XX a festivalului de umor a adunat la Făgăraş pe cei mai buni umorişti din ţară O zi dedicată micilor artişti într-ale umorului Lansare de carte, unul din punctele tari ale festivalului Premiile oferite de organizatori au fost în ton cu tematica festivalului

     Ceapa de Aur, unul dintre cele mai importante evenimente culturale de la Făgăraş, cu rezonanţă printre festivalurile umoristice din întreaga ţară, a ajuns la cea de-a XX-a ediţie.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 4

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 590 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4315058

Horoscop zilnicZiare