Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport

Ştiri din sportFotbal, Liga a IV-a

Email

ASSR- Berivoi 9-0
Săcele-Homorod 5-0
Hurez-Tărlungeni 0-11
Zărneşti-Cristian 2-1
Dumbrăviţa-Stegu Roşu 1-1
Aripile-Voila 7-3
Rupea-Colţea 1-3
Victoria-Codlea 5-0.
 

 

Fotbal, Liga 1

Email

Rezultate
Play-off
Viitorul- Iaşi 1-0
Astra-CFR 0-2
Partida Craiova-FCSB s-a dispuitat după închiderea ediţiei.

Play-out
Timişoara-Juventus 2-0
Voluntari-Sepsi 1-2
Dinamo-Botoşani 2-0
Chiajna-Mediaş 0-0

Etapa viitoare
Play-off (ultima etapă)
Vineri 18 mai
Iaşi-Craiova 20.45
Duminică 20 mai
CFR-Viitorul 20.45
FCSB-Astra 20.45

Citeşte mai mult...
 

Cupa ,,Arawaza“ la Karate

Email

 

     Sîmbătă, 5 mai a.c. s-a desfăşurat, la Timişoara, Cupa ,,Arawaza“ la Karate. La acest eveniment au participat 19 cluburi din ţară. Sportivii de la CSM Karate Do Făgăraş, antrenaţi de Cătălin Răduleţ, au reuşit să urce pe podium. Maier Raul a obţinut locul I atît la proba de kata cît şi la kumite, Dadu Andra, locul I la kata şi la kumite; Răduleţ Alin, locul II la Kata; Fuior Robert, locul II la Kata; Dorgo Cristian, locul III la Kumite; Buta Cătălin, locul III la kata şi la kumite şi Stroia Alexandro locul III atît la kata cît şi la kumite.

 

Handbal, Liga Naţională

Email

     Sîmbătă, 12 mai, a avut loc penultima etapă de play-out-ul Ligii Naţionale de handbal masculin. Handbaliştii făgărăşeni au făcut deplasarea la Vaslui pentru a juca cu formaţia din localitate. La capătul unui joc echilibrat, în care formaţia antrenată de Liviu Andrieş a condus aproape în permanenţă pe tabela de marcaj, Vasluiul s-a impus cu scorul de 27-24, după ce la pauză scorul era 10-9 pentru CSM Făgăraş. În acest moment CSM Făgăraş se află pe ultima poziţie în clasament şi nu mai poate evita barajul pentru rămînerea în Liga Naţionale. CSM Făgăraş a început partida în următoarea formaţie: Szopka, Bejenariu, Vancea, Filip, Acatrinei, Leordean, Huta. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Fuică, Dedu, Dincă, Capotă şi Mînea. Principalii marcatori pentru CSM Făgăraş în acest joc au fost: Acatrinei-8 goluri, Bejenariu-5 goluri, Leordean-4 reuşite. În ultima rundă, CSM Făgăraş va juca sîmbătă, acasă cu Suceava de la ora 18.00. Barajul pentru promovarea/rămînearea în Liga Naţională va avea loc în perioada 31 mai-02 iunie la Călăraşi.

 

Fotbal, Cupa Românieie, semifinale retur

Email

Botoşani-Craiova 2-1 (în tur 1-5)
Mediaş-Hermannstadt 2-3 (în tur 0-1)
În finala care va avea loc pe Arena Naţională în 27 mai, se vor întîlni Craiova şi Hermannstadt.
 

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

Protest la Fabrica de Pulberi

 

 

     Angajaţii de la Fabrica de Pulberi din Făgăraş şi-au părăsit posturile luni, 14 mai a.c.,la intrarea în schimb, şi s-au postat în faţa porţii de la intrarea în fabrică într-un protest spontan. Ei acuză conducerea de la Bucureşti pentru neplata salariilor timp de 5 luni. De asemenea, ei sînt nemulţumiţi de nivelul salariilor. (continarea doar în ediţia tipărită).

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1404 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 763
Număr afişări conţinut : 4177104

Informatii utileZiare