Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport

Ştiri din sportFotbal, Supercupa României

Email

 

     Campioana CFR a cîştigat Supercupa României învingînd la limită pe U,Craiova (deținătoarea Cupei României) cu 1-0. Unicul gol al partidei, care s-a disputat pe stadionul "Ion Oblemenco". a fost marcat de Culio, în minutul 79, din penalty.

Echipe:
CFR: Arlauskis-Peteleu (Manea ’46), Vinicius, Mureşan, Camora-Culio, Hoban, Djokovic-Deac, Ţucudean (Costache ‘87), Mailat (Omrani ’55).
U.Craiova: Pigliacelli-Popa (Markovic ’79), Gardoş, Tiago-Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu-Cicâldău-Glavina (Burlacu ’65), Mitriţă.
 

 

Fotbal, Cupa Mondială, Rusia 2018

Email

Semifinale
Franţa-Belgia 1-0
Croaţia-Anglia 2-1

Finala mica
Belgia-Anglia 2-0

Finala CM Rusia 2018
Franţa-Croaţia 4-3
 

 

Fotbal, EL turul 1 preliminar

Email

     Viitorul Constanţa a făcut un pas important către turul al doilea preliminar al Europa League, după ce a învins formaţia Racing Union Luxemburg cu scorul de 2-0 (1-0), pe Stadionul Josy Barthel din Luxemburg, în prima manşă a turului întîi preliminar al competiţiei. Au marcat Drăguş şi Ianis Hagi (82/pen.). Manşa secundă va avea loc la Ovidiu, în data de 19 iulie. Dacă va trece de luxemburghezi, Viitorul va juca în turul II preliminar cu Vitesse Arnhem, primul meci acasă (26 iulie), iar manşa secundă în Olanda, pe 2 august.
 

Echipe:
 

Racing Union: Ruffier-Simon, M'Boup, Nyssen-Hennetier, Nouidra (Humbert, 87), Osmanovic, Nakache, Birk-Szimayer (Shala, 80), Da Mota (Sulejmani, 90).
Viitorul: Cojocaru-Lima, Ţîru, Mladen, De Nooijer (Boboc, 79)-Achim, Băluţă, Vînă-Ianis Hagi (Pitu, 86), Drăguş, Măţan (Houri, 58).

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 649 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4232897

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare