Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Același președinte la AJF Brașov
Același președinte la AJF Brașov Email
Luni, 04 Iunie 2018 14:36

 

     Octavian Goga rămîne şeful AJF Braşov. Goga a obţinut o victorie zdrobitoare în faţa contracandidatului său, Flavius Burlea, preşedintele celor de la Voinţa Hurez. Goga a fost ales cu 50 de votri, în timp ce Burlea a primit doar două voturi, iar un vot a fost anulat. „Toate aprecierile noastre, ale FRF, pentru colaborarea pe care o avem cu Octavian Goga. El este unul dintre iniţiatorii a două proiecte foarte importante ale Federaţiei, unul care este deja implementat, Cupa Regiunilor UEFA, iar un alt proiect la care lucrăm este cel cu regionalizarea fotbalui românesc. Un birou regional al FRF va fi la Braşov“, a spus Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, invitat special la alegerile de la AJF Braşov. Cum pentru funcţia de vicepreşedinte al AJF Braşov a fost un singur candidat, Bogdan Chiriţescu (Olimpic Zărneşti), votul a fost deschis, iar acesta a fost votat în unanimitate. Bătălia pentru un post în Comitetul Executiv din partea cluburilor de Liga a 4-a s-a dat între Ionuţ Necula (ACSM Codlea) şi Aurel Bărbuţă ( Precizia Săcele). Din partea cluburilor din Liga a 5-a a fost un singur candidat: Horaţiu Suciu (AS Vulcan), cel care a fost ales prin vot deschis, chiar dacă acesta nu a fost prezent la şedinţă.

Comments
Comentariu nou Cautare
Gicu  - Haha   |05-06-2018 02:11:27
Va mai păcălit odată buzoianu'!
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 646 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4527917

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare