Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Liga a IV-a - Aproape de final
Liga a IV-a - Aproape de final Email
Luni, 04 Iunie 2018 14:40

     Sîmbătă, 2 iunie, a avut loc o nouă etapă a Divizia D. Cu două etape înainte de final lucrurile sînt clare: ASSR va reprezenta, cel mai probabil, judeţul Braşov la barajul pentru promovarea în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. De altfel echipa suporterilor braşoveni a reuşit şi în acestă rundă să cîştige cu scorul de 11-1 contra formaţiei din Rupea. Scorul etapei s-a înregistrat la Zărneşti acolo unde formaţia gazdă s-a impus cu scorul de 16-0 în faţa formaţiei din Berivoi. Hurezul a cîştigat acasă cu scorul de 10-4 în faţa formaţiei din Codlea iar Olimpic Voila a pierdut, din nou, în deplasarea de la Cristian cu scorul de 7-0. Chimia Victoria s-a impus pe propriul teren cu scorul de 3-1 în faţa formaţiei Colţea Braşov. Golurile formaţiei antrenate de Florin Nechifor au fost marcate de Zămăcău, David şi Onciu.


Rezultate:
ASSR-Rupea 11-1
Zărneşti-Berivoi 16-0
Cristian-Voila 7-0
Victoria-Colţea 3-1
Aripile-Steagu Roşu 4-6
Săcele-Dumbrăviţa 7-0
Tărlungeni-Homorod 6-0
Hurez-Codlea 10-4.
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Victor  - Forza voința   |05-06-2018 02:09:07
Bravo Hurez,cred că o Sa va salvați !
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 702 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4528073

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare