Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Accident
Accident Email
Luni, 18 Iunie 2018 18:49

     Un biciclist a fost acroşat, miercuri, 13 iunie a.c., în jurul orei 19.10, de un TIR în Făgăraş, pe B-dul Tăbăcari, iar şoferul şi-a continuat drumul. Biciclistul a fost transportat la spital, dar era conştient. Șoferul a fost oprit însă de poliţiştii din Arpaşul de Jos. Potrivit agenţilor, este posibil ca şoferul să nu fi observat producerea incidentului rutier. „În jurul orei 19.10, a avut loc un accident rutier cu o victimă în localitatea Făgăraş, pe strada Tăbăcari. Un biciclist a fost acroşat de un autotren care nu a oprit la locul faptei şi a continuat deplasarea spre Sibiu. Este posibil ca acesta să nu fi sesizat. Autotrenul a fost identificat şi oprit în localitatea Arpaşu de Jos. Victima este conştientă, a fost transportată la spital. Se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor producerii faptei”, a informat reprezentantul IJP Braşov, Ionuţ Marin.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 695 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4528117

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare