Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Copil dispărut în apa Berivoiului
Copil dispărut în apa Berivoiului Email
Luni, 23 Iulie 2018 18:29

 

     Pompierii făgărăşeni l-au cătutat şi luni, 23 iulie 2018, pe copilul de 5 ani dispărut vineri, 20 iulie, în rîul Berivoi. Acţiunea pompierilor făgărăşeni a început de la ora 8.30 cu două bărci penumatice ajutaţi de 3 scafandrii de la ISU Braşov. Marian Nănoacă avea 5 ani şi se afla în căruţă cu tatăl lui cînd au vrut să treacă apa învolburată a Berivoiului pentru a tăia iarbă de pe celălalt mal. Numai că ghinionul a făcut ca atelajul să se răstoarne şi ei au căzut în apă. Pe tatăl copilului, Cornel Racoţea de 60 de ani, l-au salvat pompierii, dar copilul a fost dus de apă. Pe mal rămăseseră ceilalţi trei fraţi ai lui Marian care au privit neputincioşi tragedia. 

     Alertaţi pompierii au sosit imediat la faţa locului, mai ales că incidentul se derula la nici 200 metri de sediul instituţiei. „ Văzînd că apa este adîncă şi prezintă un curs rapid, tatăl a încercat să întoarcă atelajul, moment în care s-a răsturnat. Cu excepţia minorului, care a fost luat de ape, celelalte persoane au reuşit să ajungă la mal“, a declarat subcomisarul Marian Ionuţ de la ISU Braşov. Căutările n-au dat niciun rezultat în acea seară, iar la lăsarea întunericului acestea au fost sistate. Au fost reluate a doua zi, dar trupul copilului n-a fost găsit în apa Berivoiului. S-au extins căutările şi pe rîul Olt atît sîmbătă cît şi duminică, dar niciun rezultat. Au fost reluate şi luni pe rîul Olt pînă la barajul de la Dridif şi la barajul de la Olteţ, pe lungine de 14 km. Copilul luat de ape face parte din familia pe care, în urmă cu patru luni, o handbalistă junioară de la Corona Braşov, şi cîţiva colegi de-ai săi au sprijinit-o organizînd un meci caritabil de hochei, scrie Monitorul Expres. Familia Racoţea este formată din şapte persoane: patru copii minori, cu vîrste între 5 şi 8 ani, tatăl lor, un bărbat fără un picior, care îşi creşte singur copiii, după ce soţia lui a murit, şi alţi doi copii, instituţionalizaţi la un centru de plasament din Ghimbav.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 58 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4499282

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare