Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Rețete by Florin Baki Supã de rosii cu mozzarella
Supã de rosii cu mozzarella Email
Marţi, 21 August 2018 12:04

 

Ingrediente: .2 kg rosii, 4 cãtei usturoi, 2 felii pîine, 2 fire cimbru, 2 foi dafin, 12-16 bile de mozzarella, 6 frunze busuioc, 7 linguri ulei mãsline, sare, piper
Preparare: Se coc rosiile în cuptor, la 250C pentru 15-20 minute. Se curãtã de coajã cînd se rãcesc si se mixeazã în robot. În 3 linguri de ulei încins se cãlesc cãteii de usturoi rapid, pînã încep sã miroasã. Se adaugã o jumãtate de canã de apã, rosiile mixate, pîinea ruptã bucãtele, dafinul si cimbrul. Se condimenteazã totul cu piper si sare. Se lasã sã fiarbã la foc mediu pentru 30 minute. În acest timp se toacã frunzele de busuioc cu putinã sare mare pînã devin pastã si se adaugã restul de 4 linguri de ulei. Se scoate dafinul si cimbrul din oalã, dupã care se mixeazã supa în blender pînã devine finã. Supa se serveste caldã cu bile de mozzarella si stropitã cu sos de busuioc. Se adaugã si crutoane de pîine alãturi dacã o doriti mai consistentã.
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 69 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4481108

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare