Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Handbal, Liga Naţională
Handbal, Liga Naţională Email
Luni, 05 Martie 2018 15:30

     Joi, 1 martie, sportivii antrenaţi de profesorul Liviu Andrieş au făcut deplasarea la Vaslui pentru a juca cu echipa din localitate. La finalul unui joc echilibrat, gazdele s-au impus cu scorul de 26-24, după ce la pauză scorul era 15-13 pentru formaţia gazdă. Astfel, CSM Făgăraş nu a reuşit să cîştige nici un joc în acest an calendaristic, singurul ,,succes“ fiind înregistrat la ,,masa verde“ după ce formaţia din Odorhei s-a retras din campionat. CSM Făgăraş a început partida în următoarea formaţie: Fuică, Bejenariu, Vaidasigan, Mateoniu, Acatrinei, Constantinescu, Huta. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Szopka( revenit după o accidentare), Filip, Dedu şi Bahan. Principalii marcatori pentru CSM Făgăraş în acest joc au fost: Bahan-7 goluri, Bejenariu-4 goluri; Vaidasigan şi Acatrinei cu cîte 3 reuşite. În etapa viitoare ce va avea loc joi, 8 martie, CSM Făgăraş va juca acasă cu Constanţa. Meciul va avea loc în sala de sport a Colegiului Naţional ,,Radu Negru, cu începere de la ora 18.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 136 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4581864

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare