Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Doi făgărăşeni conduc IŞJ Braşov
Doi făgărăşeni conduc IŞJ Braşov Email
Luni, 05 Martie 2018 18:45

     Profesoarea Michaela Olga Judele a fost numită, prin Ordin de ministru, inspector şcolar general adjunct la IŞJ Braşov. Ordinul Ministrului Educaţiei Naţionale este datat cu 1 martie 2018, dată la care a fost remis la IŞJ Braşov pentru a fi aplicat. Conform articolului 1 al Ordinului, profesoara Michaela Olga Judele va ocupa funcţia de inspector şcolar general adjunct ,,prin detaşare, în interesul învăţămîntului, pînă la organizarea concursului de către Ministerul Educaţiei Naţionale, dar nu mai tîrziu de sfîrşitul anului şcolar 2017-2018 cu rezervarea catedrei pe care este titular”. La IŞJ Braşov funcţia de inspector şcolar general adjunct a fost ocupată prin concurs, anul trecut, tot de un făgărăşean, prof. Ion Negrilă, care în prezent ocupă funcţia de inspector şcolar general. Profesoara Michaela Olga Judele a mai deţinut această funcţie în anul 2008, ca ulterior să conducă Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Braşov (DGASPC) Braşov ca director interimar. Michaela Judele este director la Liceul Teologic „Sf. Constantin Brâncoveanu” din Făgăraș, funcţie obţinută prin concurs. ,,Voi numi la acest liceu pe funcţia de director un alt cadru didactic din această şcoală. Numirea va fi făcută în această săptămînă, după şedinţa cu inspectorii şcolari de specialitate” a spus inspectorul şcolar general, Ion Negrilă. Începînd cu data de 1 martie a.c., salariile din învăţămînt au fost majorate cu 20% pentru personalul didactic, dar nu şi pentru cel nedidactic.

Comments
Comentariu nou Cautare
Eugen   |06-03-2018 13:07:36
Politica,politica,politica.Asta avem,nu competente .Peste tot,in
administratie,sanatate,educatie.Cand vom scapa de plaga asta atunci poate vom
reusi sa ne dezvoltam.Pana atunci,ne laudam ca avem doi maari,,dascali" din
fagaras la conducerea inspectoratului judetean.Fas.Sunt oameni mult mai
competenti dar nefiind in vreun partid nu sunt bagati in seama.
Anonim   |08-03-2018 17:47:48
Draga Eugene,
ai dreptate 100%. Oamenii valorosi nu sunt promovati.
Man  - Pulifricii din politica   |13-03-2018 15:46:47
Promlema e relativ simpla;un om valoros este un om citit,educat si asta
presupune ca are bun simt,nu minte ,nu fura,are respect fata de sine si fata de
ceilalti,pe cand o loaza care cica e politician,se defineste taman invers.Cat
despre INSpectorul GENEral ce se poate spune; iarta-l Doamne ca nu stie ce face
si nici ce spune...
Apropo,o constatare generala,nu ma refer la cineva anume;
de la un prost nu te poti astepta la un lucru bun decat la viclenie,minciuna si
hotie;legea compensatiei,nu?
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 122 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4580916

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare