Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje ,,Porţi deschise” la CN ,,Radu Negru“
,,Porţi deschise” la CN ,,Radu Negru“ Email
Luni, 05 Martie 2018 19:02

     Colegiul Naţional ,,Radu Negru“ şi-a prezentat vineri, 2 martie a.c., , începînd cu ora 10.00, oferta educaţională într-un cadru festiv prin evenimentul intitulat ,,Ziua porţilor deschise”. Acţiunea a fost destinată viitorilor şcolari care vor păşi din toamnă pragul acestei instituţii. Micuţii preşcolari şi educatoarele lor au fost întîmpinaţi de cadrele didactice şi de elevii din clasele I-IV. Au fost vizitate cele două corpuri ale Colegiului, cel din fosta şcoală Gn. Nr. 1 şi cel din incinta liceului. ,,Le mulţumesc educatoarelor de la grădiniţă şi echipei de coordonare, precum şi învăţătorilor de la clasa a IV-a. Este ziua în care ne-am deschis porţile pentru a crea o conectare între preşcolari şi şcolari, învăţătoare şi educatoare. Propunem o ofertă educaţională care se bazează pe o colaborare reală între părinţi şi profesori. Părinţii să aleagă cu sufletul şi mintea ce este mai bun pentru voi. Avem ziua ,,Porţilor deschise“, o acţiune de informare şi promovare venită din partea Colegiului Naţional ,,Radu Negru“. Prin activităţi de interacţiune comunicăm între preşcolari şi şcolari. Avem propuse şi aprobate de IŞJ 4 clase a cîte 25 de elevi fiecare pentru copiii între 5 ani jumătate şi 6 ani din grupele mari pentru clasa pregătitoare“ a declarat directoarea Maria Racu. ,,Activitatea noastră a debutat cu prezentarea ofertei educaţionale în grădiniţe şi invitaţia pe care le-am adresat-o să viziteze şcoala, bazîndu-ne pe principiul că o şcoală bună se alege din timp. Am ţinut să prezentăm viziunea şcolii, care se referă la activitatea pe termen lung a Colegiului nostru, prevăzută în planul de dezvoltare instituţională şi, nu în ultimul rînd, misiunea şcolii are activitatea directă cu şcolarii începînd de la clasa pregătitoare, urmînd trasee educaţionale atractive, eficiente şi de viitor“ a spus învăţătorul Teofil Mija.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 129 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4580904

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare