Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Turul Ciclist la României trec prin Făgăraş
Turul Ciclist la României trec prin Făgăraş Email
Luni, 12 Martie 2018 18:11

     Turul Ciclist al României va trece şi prin Făgăraş, municipiul fiind inclus în etapa a 2-a care este programată pentru data de 20 septembrie. După o întrerupere de 5 ani, competiţia va fi reluată în 2018, cu ocazia Centenarului. Plecarea va fi din Alba Iulia şi vor pleca de la start, aşa cum spune preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, Eduard Novak peste 120 de sportivi. Primul tur ciclist al României s-a organizat în anul 1910. ,,Este un tur cu tradiţie sprijinit financiar de Ministerului Tineretului şi Sportului. Vom avea un traseu care va uni regiunile ţării: Alba Iulia - Sibiu, Sibiu - Braşov, Braşov - Focşani, Buzău - Târgovişte şi ultima etapă în Bucureşti. Echipele sînt alese astfel încît nivelul să fie cît mai omogen. O să fie echipe continentale, foarte multe naţionale şi numai cîteva de club. Va fi un pluton de 120-140 de sportivi şi dorim ca nivelul să crească de la an la an”, a spus preşedintele Eduard Novak. Programul provizoriu al Turului României 2018 este:
- Etapa 1: 19 septembrie: Alba Iulia - Blaj - Sibiu;
- Etapa 2: 20 septembrie: Sibiu - Făgăraş - Râşnov;
- Etapa 3: 21 septembrie: Braşov - Târgu Secuiesc - Mărăşeşti -Focşani;
- Etapa 4: 22 septembrie: Buzău - Ploieşti - Târgovişte.
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 121 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4580901

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare