Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Ziua Porţilor Deschise la ,,Ovid Densuşianu“
Ziua Porţilor Deschise la ,,Ovid Densuşianu“ Email
Luni, 12 Martie 2018 18:13

     Şcoala Gimnazială ,,Ovid Densuşianu“ din Făgăraş şi-a prezentat oferta pentru clasele pregătitoare. Evenimentul a avut loc joi, 8 martie, începînd cu ora 9.30. Au fost prezenţi preşcolari împreună cu părinţii şi educatorii lor de la grădiniţele din oraş. ,,Avem trei clase pregătitoare aici, la Şcoala ,,Ovid Densuşianu“, şi o clasă pregătitoare la Şcoala Gimnazială nr. 4 din Galaţi care este arondată la noi. În fiecare clasă sînt prevăzute 25 de locuri conform programului standard. Astăzi noi avem ,,Ziua Porţilor Deschise“ în care ne prezentăm oferta educaţională şi aşteptăm copiii de la toate grădiniţele din oraş însoţiţi de părinţii şi educatoarele lor. Se vor desfăşura activităţi între preşcolari şi elevii claselor a IV-a. Ei vor confecţiona împreună felicitări pentru Ziua Mamei iar, la despărţire, vor primi cîte un mic suvenir ce se vrea a fi un cadou simbolic din partea şcolii noastre“ a spus Iuliana Aldea, directoarea Şcolii Gimnaziale ,,Ovid Densuşianu“. Toate şcolile din oraş i-au primit pe viitorii elevi cu ce au avut mai bun iar programele desfăşurate cu prilejul acestor zile au fost variate şi atrăgătoare, mai ales pentru micii preşcolari.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 133 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4581865

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare