Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Ziua Porţilor Deschise la Liceul Teologic
Ziua Porţilor Deschise la Liceul Teologic Email
Luni, 12 Martie 2018 18:20

     Liceul Teologic ,,Constantin Brâncoveanu“ din Făgăraş a organizat joi, 7 martie a.c., începînd cu ora 10.00, Ziua Porţilor Deschise, cînd a prezentat oferta educaţională pentru părinţii şi preşcolarii de la grădiniţele din Făgăraş însoţiţi de educatoare. ,,Astăzi am inaugurat ,,Ziua Porţilor Deschise“ conform calendarului şi am invitat grădiniţele împreună cu copiii preşcolari şi părinţii acestora să participe la activităţile organizate de învăţătoare în vederea înscrierii pentru anul şcolar 2018-2019. Avem o singură clasă pregătitoare, cu 25 de elevi, unde predă învăţătoarea Eugenia Rohan“ a spus Felicia Tincu, directoarea adjunctă a Liceului Teologic. ,,Am invitat grădiniţele din Făgăraş pentru a ne promova şcoala. Copiii au vizitat şcoala, cabinetele şi laboratoarele, după care au fost împărţiţi pe grupe şi au participat la activităţi împreună cu elevii din ciclul primar. Am organizat jocuri în sala de sport după care copiii au fost binecuvîntaţi de preoţii profesori în capela şcolii“ a spus învăţătoarea Eugenia Rohan.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 128 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4580914

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare