Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Concurenţă mare pentru funcţii publice
Concurenţă mare pentru funcţii publice Email
Luni, 12 Martie 2018 18:21

     Primăria Victoria intenţionează să ocupe posturile vacante din organigramă. Pentru început a scos la concurs 3 posturi, procedurile de ocupare a acestora demarîndu-se la sfîrşitul lunii februarie a.c. Au fost interesate de cele 3 posturi de funcţionari publici 21 de persoane, una dintre ele fiind respinsă din cauza studiilor care nu erau conform funcţiei.
- Consilier I principal - Compartiment Amenajarea Teritoriului Urmanism şi Investiţii
- Consilier I debutant - Birou Impozite şi Taxe
- Inspector I debutant - Biroul Impozite şi Taxe- executare silită
     Concursul a fost structurat pe 3 etape, verificarea dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviul.
     Pentru postul de consilier I principal s-au înscris 2 concurenţi, pentru consilier I debutant au concurat 11 persoane, iar pentru cel de inspector I debutant s-au înscris alţi 9 concurenţi din care unul a fost respins. În urma probei scrise au fost declaraţi admişi următorii concurenţi: Molnar Sorin, Plop Tiberiu, Prodan Adina şi Maria Simona. În data de 9 martie a fost programat interviul în urma căruia au fost declaraţi admişi Sorin Molnar ca şi consilier principal, Adina Prodan ca şi consilier debutant şi Maria Simona ca inspector debutant. Din comisia de concurs au făcut parte Cristina Popaiov, Sorin Tişulescu şi un reprezentant de la Prefectura Braşov.
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 124 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4580903

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare