Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Înscrieri pentru Pregătitoare
Înscrieri pentru Pregătitoare Email
Luni, 12 Martie 2018 18:33

     Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu" din Victoria şi-a prezentat miercuri, 7 martie a.c., începînd cu ora 9.00 , oferta educaţională pentru anul şcolar 2018 - 2019. Preşcolarii, părinţii şi educatoarele au fost cei care au trecut pragul acestei instituţii unde au fost primiţi de cadrele didactice şi de elevii de la ciclul primar. Au vizitat sălile de clasă şi au fost încîntaţi că vor deveni şcolari. ,,Este momentul în care prezentăm oferta educaţională oferită de şcoala noastră. Ziua porţilor deschide este o acţiune de informare. Pentru anul şcolar 2018 - 2019 vom avea 2 clase de limba română şi o clasă de germană" a spus directorul instituţiei Marioara Deszi. Începînd cu data de 8 martie a.c., s-a dat startul înscrierilor în clasa pregătitoare. Conform legii, pot fi înscrişi copiii care împlinesc vîrsta de 6 ani pînă la data de 31 august a.c. La cererea părinţilor, copiii care în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2018 , împlinesc 6 ani pot fi înscrişi dacă evaluarea dezvoltării psihosometice atestă pregătirea pentru parcurgerea clasei pregătitoare. Evaluarea psihosomatică a copiilor se va realiza în perioada 1- 26 martie a.c, între orele 10.00 - 18.00. Programările pentru evaluare se fac la sediul unităţii de luni pînă vineri. Actele necesare pentru însciere în clasa pregătiroare sînt:
     - certificat naştere copil (original şi copie), act de identitate părinţi(original şi copie), adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea (apt pentru şcolă)
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 136 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4581874

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare