Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Oferte pentru ecarisaj
Oferte pentru ecarisaj Email
Luni, 19 Martie 2018 19:52

     Cîinii comunitari au devenit o problemă la Victoria. În fiecare şedinţă a Legislativului se discută subiectul, dar soluţiile întîrzie să apară. De cînd contractul de ecarisaj încheiat de Primăria Victoria cu SC Pablotin SRL Făgăraş nu mai este funcţional, cîinii fără stăpîn umblă în voie pe străzile oraşului. În bugetul pe anul 2018, aleşii locali au alocat pentru servicii de ecarisaj suma de 25.210 lei. Primăria Victoria a căutat oferte pentru aceste servicii, dar pînă la data limită stabilită de instituţie, respectiv 14 martie a.c., nimeni nu s-a arătat interesat de solicitare. ,,Am publicat în reţeaua SEAP aceste servicii şi aşteptăm licitaţia. În prima fază am avut discuţii cu preşedintele de la OV Şoimul, Ionuţ Ionescu, dar acesta a renunţat. Ne dorim să putem încredinţa aceste servicii unei firme pentru a se rezolva problema cîinilor din oraş” a spus Sorin Tişulescu, de la UAT Victoria.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 161 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4581864

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare