Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Investiţii la Azur
Investiţii la Azur Email
Luni, 19 Martie 2018 20:00

     Centrul de plasament ,,Azur” din Victoria are nevoie de o serie de investiţii, aşa cum declară directoarea instituţiei, Viorica Harcu. Valoarea investiţiilor ce au fost stabilite de conducerea unităţii se ridică la 1.640.000 lei, iar lista cu necesarul a ajuns pe masa directorului DGASPC Braşov, Gheorghe Durnă. ,,Sînt lucrări care s-au ivit după ce s-a realizat separarea azilului de centrul de plasament, unele dintre ele fiind absolut necesare pentru funcţionarea în condiţii optine a centrului” a spus coordonatorul centrului. Bugetul instituţiei trebuie completat cu sumele de bani necesare funcţionării, respectiv 707.000 lei/an, însemnînd plata utilităţilor, reparaţii, hrana copiilor, medicamente, îmbrăcăminte, deplasări, etc. Cele mai urgente lucrări se referă la:
 

- amenajarea unei scări exterioare de evacuare- 80.000 lei
- demolarea şi reconstruirea unei săli de sport- 450.000 lei
- achiziţionarea unui sistem de supraveghere video- 30.000 lei
- izolarea termică- 250.000 lei
- achiziţionarea unui microbuz- 100.000 lei
- repararea gardului de împrejmuire - 200.000 lei
- sistem avertizare in caz de incendii- 40.000 lei
- lucrări de reabilitare a bucătăriei şi a subsolului unităţii 50.000 lei
- reabilitarea atelierului -240.000 lei
- amenajarea groapei de nisip 1.500 lei
- schimbarea ferestrelor din lemn cu termopan -30.000 lei
- bituminarea terenului de fotbal - 82.000 lei

Comments
Comentariu nou Cautare
Anonim   |20-03-2018 13:05:29
Parca urmau sa se faca "casute de tip familial"...acum reamenajeaza
Centrul de plasament? Suciti oameni.
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 117 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4619936

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare