Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Apel 112 Email
Luni, 19 Martie 2018 20:14

     Două persoane din Victoria au fost găsite moarte în casă, săptămîna trecută. Primul apel care anunţa că o persoană este decedată în locuinţă a fost înregistrat marţi, 13 martie, ora 9.30. ,,M-am dus la vecinul Gheorghe Minac, uşa era descuiată şi am intrat în casă. La început nu l-am observat, dar apoi i-am văzut faţa printre mormanele de haine. Era îmbrăcat cu un palton şi acoperit cu plapume. M-am speriat, l-am strigat, dar n-a dat niciun semn de viaţă. M-am dus la nepotul lui, la două blocuri distanţă, şi l-am chemat. Am sunat la 112 şi am cerut ajutor. Au venit la faţa locului Ambulanţa şi poliţiştii” a spus Florin Dragomir, un prieten al decedatului. Asistenţii de la Ambulanţă au declarat decesul. ,,În locuinţa aceasta era focar de infecţie. Nici nu putea supravieţui în aşa condiţii, mai ales că suferea de multe boli. De ani de zile am cerut să-şi facă ordine şi să arunce lucrurile nefolositoare. Am chemat şi pe angajaţii primăriei şi au dezinfectat şi au aruncat remorci de mizerie. Minac era bolnav pentru că aducea zilnic în locuinţă saci plini cu lucruri de la containere” a spus Viorel Tănase, un vecin al decedatului. Al doilea apel a fost înregistrat de pe strada Libertăţii, la ora 10.00, unde o pensionară a fost găsită decedată în locuinţă.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 82 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4619923

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare