Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Olimpicii de la CN ,,D-na Stanca”
Olimpicii de la CN ,,D-na Stanca” Email
Luni, 19 Martie 2018 20:16

     Un număr de 15 elevi din clasele VII-XII de la CN ,,D-na Stanca” au participat la olimpiadele, şcolare, faza judeţeană, la limba germană, limba engleză şi de biologie care s-au desfăşurat în data de 1 martie a.c. Trei dintre elevi s-au calificat pentru faza naţională a olimpiadelor. Este vorba despre Katharina Ongyerth din clasa a XII-a B, Paul Sofonea din clasa a IX-a B şi Nicolae Constantin Şteavu de la clasa a IX-a B care vor participa la faza naţională ce se va desfăşura în cursul lunii aprilie. ,,Katharina şi Paul vor participa la olimpiada naţională de limba germană care va avea loc la Sibiu, în perioada 3-6 aprilie. Ei au obţinut, la faza judeţeană, punctaje foarte bune, Katherina 9,55, iar Paul 9,05. Katharina a obţinut şi o bursă în Germania în urma unui concurs. Rezultate bune au mai obţinut tot la limba germană fraţii Daniel (9,55) şi Cristine Klein (9,10). La limba engleză s-a calificat la faza naţională Nicolae Constantin Şteavu, cls IX-a B, care în perioada 1-5 aprilie va avea concursul la Constanţa. El a fost îndrumat d eprofesoara Anca Barbu. La Biologie s-a clasat pe locul III, Iulia Stanciu” a spus profesoara Mihaela Nan.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 95 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4619937

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare