Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Handbal, Liga Naţională
Handbal, Liga Naţională Email
Luni, 26 Martie 2018 16:29

     Joi, 22 martie, a avut loc o nouă etapă a Ligii Naţionale la handbal masculin. Handbaliştii făgărăşeni au evoluat acasă, primind vizita formaţiei CSM Bucureşti. Sportivii antrenaţi de Liviu Andrieş sperau la un rezultat pozitiv în faţa proprilor suporteri. În faţa unei săli arhipline, CSM Făgăraş a pierdut la o diferenţă de cinci goluri, 28-23, după ce la pauză scorul era 14-13, pentru formaţia vizitatoare. Din formaţia bucureşteană face parte şi internaţionalul făgărăşean, Ionuţ Ramba. Titular pe postul de inter stîng, atît în naţionala României cît şi în formaţia bucureşteană, Ramba este un nume de referinţă al handbalului făgărăşean. A evoluat în Germania , la FBV Lembo, iar din iulie 2017 s-a întors în ţară la CSM Bucureşti. CSM Făgăraş a început partida în următoarea formaţie: Fuică, Bejenariu, Vancea, Mateoniu, Leordean, Constantinescu, Huta. Au mai jucat: Szopka, Vaidasigan, Capotă şi Mînea. Din formaţia făgărăşeană au lipsit: Acatrinei, Bahan şi Dedu-accidentaţi. Principalii marcatori pentru CSM Făgăraş în acest joc au fost: Bejenariu-7 goluri; Vancea-6 goluri şi Huta-3 reuşite. ,,Apreciez dăruirea şi agresivitatea pozitivă a jucătorilor noştri. Mai avem un meci şi apoi va începe play-out-ul. Ne aşteaptă o deplasare grea la Timişoara. În ultima etapă a sezonului regulat nu vom juca întrucît, Iaşiul, echipa cu care trebuia să evoluăm, s-a retras din campionat“, a declarat antrenorul formaţiei CSM Făgăraş, prof. Liviu Andrieş.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 122 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4619937

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare