Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Curăţenie de primăvară
Curăţenie de primăvară Email
Luni, 26 Martie 2018 19:19

     În perioada 20 – 31 martie a.c., a început acţiunea de curăţenie de primăvară organizată de Primăria Victoria, campania fiind intitulată ,,Împreună pentru un oraş mai curat”. ,,Invităm toţi cetăţenii oraşului, agenţii economici şi instituţiile publice să participe la acţiunea de salubrizare a zonelor verzi din jurul imobilelor, iar colectarea deşeurilor vegetale vor fi ridicate cu utilajele primăriei” a spus primarul Gheorghe Cristian. În luna aprilie a.c., în zonele de case resturile vegetale vor fi ridicate conform unui program. Pe str. Chimiştilor şi str. Negoiu angajaţii de la Victoria Parc Industrial vor ajunge în zilele de 12 şi 26 aprilie 2018. Pe str. Moldoveanu şi str Oltului în zilele de 5 şi 19 aprilie 2018, iar pe str. Salcîmilor, str. Libertăţi şi Stadionului în zilele de 13 şi 27 aprilie 2018. ,,Resturile vegetale vor fi scoase din curtea imobilului cu o zi înainte de a fi ridicate, la limita carosabilului, fără a împiedica circulaţia. Strict interzisă pe domeniul public sau lîngă ghenele de gunoi este depozitatrea resturilor din construcţii şi alte bunuri cum ar fi mobilier. Pentru ridicarea acestor deşeuri trebuie să vă adresaţi la SC Victoria Parc Industrial SRL” a spus Marian Baciu d ela SC Victoria Parc Industrial SRL.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 294 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4600792

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare