Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Despăgubiri după inundaţii
Despăgubiri după inundaţii Email
Luni, 23 Aprilie 2018 18:37

 

     Familia Gheorghe Neagoie de pe strada Prunului, nr. 149, din cartierul Galaţi a primit de la Primăria Făgăraş despăgubirile aferente pagubelor produse de inundaţii. O comisie instituită la nivelul Primăriei Făgăraş a evaluat pagubele produse de ieşirea Oltului şi a stabilit cuantumul despăgubirilor. Cea mai afectată de ape a fost casa lui Gheorghe Neagoie, aceasta fiind ultima de pe strada Prunului. Apa i-a intrat în locuinţă şi în curte, iar toate bunurile n-au mai putut fi salvate. ,,Mi-au fost evaluate pagubele la 5000 de lei şi mi s-a spus de la Primăria Făgăraş că voi primi aceşti bani. Noi n-am stat să aşteptăm şi după ce s-a retras apa ne-am apucat să lucrăm în camere. Tot parchetul trebuie înlocuit, iar pereţii trebuie consolidaţi. Am pus o nouă placă de ciment pe jos. Primarul Făgăraşului mi-a trimis, prin intermediul unei firme, 37 saci de ciment, 3 mc de nisip, 36 mp de plasă pentru şapă, 38 mp de parchet şi lavabil. Lucrăm noi doi, eu şi soţia, să nu mai plătim munca. Vrem să amenajăm cît mai repede cu putinţă pentru a putea locui în condiţii normale. Am mai fost ajutaţi şi de oameni de bine din Făgăraş în urma campaniei pe care a făcut-o ziarul dumneavoastră. La toţi le mulţumim” a spus Gheorghe Neagoie. ,,Am semnat dispoziţia de plată pentru familia Neagoie şi va putea ridica banii cu care să îşi reamenajaze locuinţa afectată de inundaţii. Procedurile sînt de durată în administraţia publică locală şi de aceea i-am ajutat cu materiale pe care le va suporta din banii de la buget” a spus vineri, 20 aprilie a.c., Gheorghe Sucaciu, primarul municipiului.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 109 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4537100

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare