Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Un nou roman semnat de Vasile Pop
Un nou roman semnat de Vasile Pop Email
Luni, 14 Mai 2018 18:53

     Inginerul Vsile Pop din Drăguş şi-a lansat un nou volum de carte, al 8-lea la număr, joi, 10 mai 2018, la clubul Casei de Cultură Făgăraş. ,,Chemarea iederei” a stîrnit curiozitate şi a adunat la lansare mulţi făgărăşeni iubitori de carte. ,,Este o carte a adevărurilor despre viaţa oamenilor, cu bucuriile şi necazurile lor. Este o carte reală cu oameni de lîngă noi. Mă bucur că mai multe eroine ale cărţii mele sînt prezente în sală. Este o aminirire din studenţie, o întîlnire după ani de zile a unui grup de studenţi din Cluj. Este o carte dedicată anului centenar. Fiecare au fost cu bucuriile şi necazurile lor şi am văzut transformarea pe faţa lor cînd îşi spuneau necazul“ a spus Vasile Pop. În prezenţa unui numeros public, moderatoarea lansării, Diana Gribincea, directoarea Casei de Cultură din Făgăraş, a îndeplinit oficiile de bună gazdă. ,,Scrierile lui Vasile Pop îl angrenează printre valorile contemporane. Prefaţa a fost făcută de Viorica Pop care mi-a fost profesoară la CN ,,Radu Negru“ din Făgăraş“ a spus Diana Gribincea. La cuvînt s-au înscris preotul Ursu Cornel, profesorul Liviu Ioani, profesoara Viorica Bica- coordonatoarea Bibliotecii Municipale ,,Octavian Paler“ din Făgăraş, conferenţiar universitar Codrina Csesznek, fiica autorului, inspectorul general şcolar adjunct Ioan Negrilă şi profesoara Viorica Pop, soţia scriitorului.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 115 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4685676

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare