Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Sfidează sancţiunile instanţelor
Sfidează sancţiunile instanţelor Email
Luni, 21 Mai 2018 18:55

     36 de persoane din Victoria figurează în evidenţele Primăriei cu ore de muncă în folosul comunităţii. Şi asta pentru că în perioada 2017 – 2018 au primit sancţiuni pe care nu le-au achitat, iar acestea au fost transformate în ore de muncă în folosul comunităţii. Aşa cum susţin funcţionarii din Primăria Victoria, prestaţia lor oscilează de la 3 ore pînă la sute de ore de muncă în funcţie de decizia instanţei. Cele mai multe sancţiuni au fost încadrate la Legea 61/ 1991, dar şi la legea circulaţiei sau la infracţiunea de furt. Persoanele care trebuie să execute ore de muncă în folosul comunităţii locuiesc pe străzile Salcîmilor, Muncii, Pieţii şi Viitorului. De la începutul anului şi pînă în prezent doar 5 persoane au executat ore de muncă în folosul comunităţii, două femei şi trei bărbaţi, restul însă refuzînd executarea pedepselor. Aceste persoane sînt puse la măturat străzile şi la curăţenia zonelor verzi. În Victoria sînt persoane care au peste 16 amenzi de circulaţie neachitate, iar pentru a se sustrage de la orele de muncă în folosul comunităţii aşteaptă prescrierea sancţiunii în termen de 2 ani.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 343 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4673356

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare