Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Scandal cu victime la club
Scandal cu victime la club Email
Luni, 21 Mai 2018 18:59

     În noaptea de 12 spre 13 mai a.c., un scandal de amploare s-a petrecut în curtea de pe strada Republicii nr. 27, unde funcţionează un club de noapte şi un bar de zi. Era puţin după ora 4.00 cînd spiritele s-au încins. La ora respectivă, decibelii eliberaţi de instrumentele lăutarilor făceau ravagii. O spun poliţiştii locali solicitaţi la faţa locului pentru a aplana un scandal alături de poliţiştii de la Poliţia Municipală. Ambulanţa a adunat victimele, iar oamenii legii i-au potolit pe scandalagii şi au dat sancţiuni pentru nerespectarea programului. O bătaie ca-n filme a băgat în spital doi tineri, de 22 şi 27 ani. Tinerii erau în stare gravă şi au fost internaţi. ,,Cei doi tineri au picat nevinovaţi în mijlocul scandalagiilor. Mereu sînt scandaluri aici, toate pe fondul alcoolului şi al muzicii” spun martorii. Unul dintre tineri a necesitat cel puţin 7 zile de spitalizare pentru investigaţii amănunţite şi tratament, iar al doilea a fost supus mai multor investigaţii. Surse din anchetă spun că scandalul a început în club şi a fost provocat de Emil Morar, el fiind şi cel care i-a bătut pe tineri. Compartimentul autorizaţii din Primăria Făgăraş spune că niciuna dintre unităţile care funcţionează pe Republicii, nr. 27 nu are autorizaţie de funcţioneare pentru ora la care a avut loc scandalul. Clubul Colors nu deţine în prezent nicio autorizaţie, iar Barul Cramă- Restaurant (II Vlăduţ Marian) are autorizaţie de funcţionare pentru intervalul orar 8.00- 22.00.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 339 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4673356

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare