Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport A murit medicul Ștefan Scarlat
A murit medicul Ștefan Scarlat Email
Luni, 21 Mai 2018 19:09

     Medicul Ștefan Scarlat a murit la Spitalul Judeţean Braşov la vîrsta de 80 de ani. Înmormîntarea a avut loc, vineri, 18 mai a.c., în cimitirul oraşului Victoria. Medicul a fost condus pe ultimul drum de către familie, vecini, prieteni şi colegii de breaslă. La începutul lunii mai a.c., medicul a ajuns în stare gravă la Centrul de Permanenţă din Victoria de unde a fost transportat la Spitalul Municipal Făgăraş. Starea fiind critică a fost transferat la Spitalul Judeţean Braşov. Medicul Ştefan Scarlat a desfăşurat o îndelungă activitate în domeniul medical atît la Victoria cît şi la Făgăraş. 35 de ani a ajutat bolnavii internaţi la Spitalul Orăşenesc Victoria ca medic internit, dar a coordonat şi activitatea unităţii din funcţia de director. După ce spitalul din Victoria s-a închis, medicul şi-a continuat activitatea la Laboratorul de analize deschis la Făgăraş şi la Centrul de plasament ,,Azur” şi azilul de bătrîni ,,Castanul”. ,,Iubesc această meserie şi la orice oră din zi şi din noapte voi fi disponibil să ofer servicii medicale. Medicina a fost şi va rămîne singura mea ocupaţie. Nu pot trăi fără să prestez servicii medicale şi din acest motiv m-am înscris la concurs pentru postul de medic de la ,,Castanul” deşi am o frumoasă vîrstă” a fost ultima declaraţie a medicul Ștefan Scarlat oferătă ziarului ,,Monitorul de Făgăraş”. Ştefan Scarlat era doctor în ştiinţe medicale şi singurul internist cu diplomă de excelenţă. Dumnezeu să-l odihnească”

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 343 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4673356

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare