Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale ,,Bani multi, rezultate slabe“
,,Bani multi, rezultate slabe“

 

     Echipa de handbal masculin seniori de la CSM Făgăraş a ajuns în atenţia făgărăşenilor după ce unii dintre sportivii care au petrecut în cluburile de noapte au fost promotorii unor scandaluri. Nici rezultatele echipei nu-i mulţumesc pe făgărăşeni, iar locul codaş din clasament i-a determinat să le aducă critici. Făgărăşenii consideră că antrenorul şi preşedintele clubului ar trebui schimbaţi, întrucît ei sînt cei care coordonează activitatea echipei şi drămuiesc bugetului clubului. În privinţa jucătorilor, făgărăşenii sînt de părere că salariile lor sînt mult prea mari în comparaţie cu rezultatele obţinute. Cei mai optimişti dintre suporterii echipei de handbal sînt tinerii, care consideră că echipa trebuie încurajată, iar în privinţa rezultatelor ei îi îndeamnă pe localnici la răbdare. Cu toate acestea, din bugetul oraşului pleacă anual spre CSM Făgăraş 2,4 milioane de lei. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu făgărăşenii, iar o parte dintre opiniile lor sînt redate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 327 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4766420

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare