Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Contracte indiviuale de salubritate
Contracte indiviuale de salubritate Email
Luni, 04 Iunie 2018 17:46

     Făgărăşenii îşi doresc să nu mai plătească serviciile publice prin intermediar şi deopotrivă să plătească facturi la nivelul consumurilor. Se încadrează aici consumurile de apă, canal, gaz, termie şi serviciile de salubritate. De ani de zile o verigă, denumită de făgărăşeni slabă, pusă între consumator şi furnizorul de servicii sînt asocuiaţiile de proprietari/locatari. Activitatea acestora de cele mai multe ori defectuasă a dus la restanţe mari în ceea ce priveşte plata facturilor emise de furnozorii de servicii. În cazul Salco Serv SA datoriile asociaţiilor de proprietari depăşesc 200.000 de lei, restanţele depăşind lejer trei luni. Conducerea Salco Serv SA a luat hotărîrea de a elimina din sistem asociaţiile de proprietari/locatari prin încheierea de contracte individuale cu făgărăşenii pentru serviciile de salubritate. S-a creat şi un departament care se ocupă de această procedură. Managerul Salco Serv SA, Dragoş Bârsă, spune că încheierea de contracte individuale cu beneficiarii de servicii, respectiv fărărăşenii care locuiesc atît la bloc, dar şi la case unde mai este cazul va fluidiza activitatea şi rata încasărilor va creşte. 


Acordul asociaţiilor de proprietari
 

     In vederea încheierii contractelor individuale de salubritate, societatea are nevoie din partea asociaţiilor de proprietari/locatari de următoarele documente :
1. Adeverinţă din partea Asociaţiei de Proprietari privind acordul de încheiere a contractelor individuale;
2. Copie act identitate şi act de spaţiu pentru fiecare persoană desemnată pentru închierea contractului;
3. In cazul în care există debite, rugăm reprezentanţii asociatiilor să se prezinte la sediul Salco Serv SA pentru a stabili împreună modalitatea de plată şi posibila eşalonare.

Acte necesare
 

     Pentru întocmirea contractelor de salubritate Salco Serv SA pune la dispozitie următoarele documente/formulare:
- Declaratiile pe propria răspundere privind numărul de persoane ce vor figura pe contract. Formularul trebuie să fie completat de fiecare titular;
- Un tabel pentru completarea situaţiei exacte şi reale a fiecărui locatar – imobilul este locuit/nu este locuit/număr persoane/adresa, etc.
     ,,Îi aşteptăm pe reprezentanţii asociaţiilor de proprietari/locatari la sediul nostru cu documentele, noi vom întocmi contractele şi le predăm pentru semnăturile beneficiarilor, astfel vor intra în vigoare în cel mai scurt timp . Unde este cazul, un operator din cadrul societăţii noastre se va deplasa la domiciliu pentru ridicarea documentelor” a explicat managerul Dragoş Bârsă.
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 305 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4766396

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare