Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Mai multe caemere video în oraş
Mai multe caemere video în oraş Email
Luni, 04 Iunie 2018 18:06

     În ultima şedinţă de CL Victoria, aleşii urbei au aprobat proiectul de hotărîre cu privire la extinderea reţelei de supraveghere video. Valoarea investiţiei este de 20 mii lei, iar valoarea investiţiei a fost apriobată în bugetul din acest an. La ora actuală pe raza oraşului Victoria sînt montate 36 camere de supraveghere video pe stîlpii de curent electric din toate intersecţiile, în preajma unităţilor şcolare, în centrul oraşului şi la intrările din oraş. Acest sistem de supraveghere video este urmărit pe monitoarele amplasate într-un birou de la parterul clădirii primăriei.

 ,,Am constatat că 36 de camere video sînt însuficiente pentru acoperirea unor zone vulnerabile din oraş. Din acest motiv vom extinde reţeaua pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea actelor de vandalism şi descurajarea furturilor” a spus primarul Gheorghe Cristian. ,,Era bine dacă se prezenta o informare, să vedem cît de eficientă este această extindere video. Unii oamenii spun că îi supraveghem pe ei şi nu cred că este cazul. Cît de eficiente sînt aceste camere pentru că valoarea investiţiei este mare” a spus consilierul local Alexandru Lup. Imaginile video au fost de ajutor şi pentru poliţiştii din Victoria care le-au folosit penbtru depistarea unor rău făcători. Extinderea sistemului de supraveghere video se va face în parcurile de joacă, în zona heleşteelor, în parcări şi în partea de jos a oraşului, către cimitir. La ora actuală sistemul de supraveghere video acoperă 32% din suprafaţa oraşului.

Comments
Comentariu nou Cautare
Anonim   |05-06-2018 16:03:02
Darcele care sunt amplasate acum functioneaza ? Politia spune ca nu prea...cel
putin mie asa mi s-a spus atunci cand am facut o sesizare/ reclamatie asupra
unui fapt petrecut langa un stalp ce avea amplasata camera de supraveghere.
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 272 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4766391

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare