Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Cu executorul la uşă
Cu executorul la uşă Email
Luni, 11 Iunie 2018 18:03

     SC Victoria Parc Industrial SRL are de încasat de la populaţie 260.000 lei pentru serviciile de apă – canal. Pe lista neagră a datornicilor sînt înregistrate 164 de familii care au acumulat fiecare datorii mai mari de 400 lei. Pentru recuperarea datoriilor istorice administratorul de la SC Victoria Parc Industrial SRL, Marian Baciu, a a afişat lista datornicilor în centrul oraşului, la panoul de afişaj, a trimis somaţii de plată, a instituit popriri, iar pentru 18 persoane s-a făcut acţiune în instanţă şi se va trece la executare silită. ,,Avem abonaţi care nu şi-au plătit serviciile de apă – canal niciodată, aceste persoane vor fi executate silit pentru că nu au bunuri mobile, conturi bancare şi din acest motiv ne vom îndrepta spre bunurile personale deţinute. Datoriile istorice trebuie recuperate, pe rol mai sînt 50 de dosare, titularii urmînd să fie executaţi silit” a spus Marian Baciu, administratorul SC Victoria Parc Industrial. Pe lista ruşinii sînt zeci de familii, dar cele mai mari datorii au următrii abonaţi: V. Huluţă de pe strada Viitorului are o restanţă de peste 5.000 lei, Ioan M. de pe strada G.Coşbuc are de achitat peste 4.900 lei, DoinaC. are o datorie de peste 4.200 lei. În luna decembrie 2017, SC Victoria Parc Industrial SRL avea de recuperat de la abonaţi suma de 420.000 lei. Societatea a trimis înştinţări de plată şi somaţii pentru recuperarea datoriilor, iar în urma demersurilor, în primele cinci luni ale anului, societatea a încasat de la populaţie suma de 160.000 lei. Cei mai mulţi datornici sînt abonaţii de pe starda Viitorului, G.Coşbuc, Stadionului, Muncii. În blocul de nefamilişti de pe strada Salcîmilor 30 de familii au datorii neachitate de la 750,62 lei pănă la 4. 567, 97 lei.

Comments
Comentariu nou Cautare
Anonim   |13-06-2018 13:38:54
Baciu sa faca bine si sa treaca fiecarei familii ceea ce consuma, daca era
"pausal", mai inteleg, dar daca avem contoare nu este corect sa ne
treaca si "pierderile". Si mai este si mandru de aceasta.
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 327 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4766411

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare