Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Sechestru pe locuinţe şi autoturisme
Sechestru pe locuinţe şi autoturisme Email
Luni, 11 Iunie 2018 18:11

     Primăria Victoria a instituit sechestru pentru 8 apartamente şi 7 autoturisme din cauza datoriilor acumulate de proprietar către bugetul local pentru neplata impozitelor. ,,Din 2013 aceşti proprietari nu şi-au achitat impozitul pe clădire, teren şi pe maşini. Proprietarii sînt plecaţi peste hotare şi nu şi-au plătit dările către bugetul local. Zeci de înştiinţări de plată au fost trimise la adresele respective. Proprietarii au fost notificaţi figurînd în evidenţele fiscale ale unităţii noastre cu obligaţiile bugetare la care s-au adăugat şi majorări de întîrziere. Pe lîngă faptul că am pus sechestru pe locuinţă aceştia nu pot vinde imobilul pînă nu îşi achită impozitele şi taxele locale” au spus angajaţii de la biroul de impozite şi taxe. Pînă la această dată Primăria Victoria a încasat din debitele restante din perioada 2013 – 2017 doar 25% pentru impozitele datorate pentru clădiri şi 23% pentru mijloace de transport. Biroul de Executări Silite din cadrul Primăriei Victoria a pus sechestru pentru următoarele apartamente: pe strada Teilor două apartamente, unul de două camere şi celălalt de 3 camere, pe strada Viitorului sînt trei apartamente cu două camere, pe strada Albota un apartament cu trei camere, pe strada G.Coşbuc un apartament cu două camere, iar pe Aleea Uzinei s-a pus sechestru pe un imobil.

 Pentru că nu şi-au plătit taxele şi impozitele locale din anii anteriori Primăria Victoria a instituit sechestru şi pe autoturisme. Este vorba de trei autoturisme şi patru remorci: o autoutilitară de cap. 1557 cmc, Volkswagen Golf cap. 1440 cmc, Volkswagen Transport cap. 2371 cmc, remorcă Austria cap. 500 kg, remorcă Austria cap. 800 kg, remorcă Thule cap. 750 kg, remorcă Saris cap. 2.700 kg. În luna mai a.c., Primăria Victoria a trimis sute de somaţii şi înştiinţări de plată persoanelor care figurează în evidenţele fiscale cu obligaţii bugetare. În urma acestor somaţii, populaţia a fost receptivă şi în termen de 15 zile s-au prezentat la caseria primăriei şi au achitat dările către bugetul local. Pentru anul 2017 administraţia publică locală a încasat de la persoanele fizice 70% din taxele şi impozitele pe clădiri şi 62% pentru taxele auto.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 53 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4764591

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare