Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Minori cercetaţi după gratii
Minori cercetaţi după gratii Email
Luni, 11 Iunie 2018 18:12

     Minorii Sergiu Ioan C. de 15 ani, Ioan Alexandru B. şi Claudiu Alexandru M. ambii de 17 ani, toţi din Victoria, sînt cercetaţi după gratii în dosarul nr. 2177/226/2018 înregistrat la Judecătoria Făgăraş. Aceştia sînt cercetaţi pentru şase fapte penale comise în perioada 2017 – 2018, unde prejudiciul înregistrat a fost de 18 mii euro, dar recuperat în proporţie de 70%. Minorii au fost încătuşaţi în luna mai a.c., şi întroduşi în arestul IPJ Braşov , iar uerior arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Printre acuzaţiile pentru care sînt judecaţi cei trei moniri se află infracţiunile de furt, distrugeri, acte de violenţă şi tîlhărie. Cei trei sînt elevi la Centrul Școlar pentru Educaţie Incluzivă Victoria, dar nu frecventua cursurile şcolare decît pentru a lua masa de prînz. Infractorii locuiesc în Victoria şi au un ,,palmares infracţional” impresionant. Au furat multe bunuri din locuinţe, societăţi comerciale, au distrus zeci de locuinţe şi autoturisme. În urma cercetărilor, s-a aflat că minorii infractori îşi întocmiseră liste cu apartamentele nelocuite de la parterul imobilelor pe care urmau să le atace. În dosarul nr. 2177/226/2018 care se judecă la instanţa făgărăşeană Sergiu Ioan C., de 15 ani, Ioan Alexandru B. şi Claudiu Alexandru M. ambii de 17 ani sînt inculpaţi, iar părţile vătămate sînt: Marioara Lenuţa Căian, Gheorghe Constantinescu, Valer Tătaru, Ioan Popa, Silvia Bărbat şi SC Victoria Parc Industrial SRL. Luni, 11 iunie a.c. s-a judecat cererea inculpaţilor privind eliberarea din arest preventiv şi cercetarea în stare de libertate. Pînă la închiderea ediţiei nu a fost emisă sentinţa în acest dosar

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 321 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4766419

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare