Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Fotbal, Liga 4 meci de baraj
Fotbal, Liga 4 meci de baraj Email
Luni, 18 Iunie 2018 17:23

    Sîmbătă, 16 iunie, a avut loc manşa tur a barajului pentru promovarea în Liga a III-a. Cîştigătoarea judeţului Braşov, ASSR Braşov a evoluat pe propriul teren primind vizita cîştigătoarei din Judeţul Covasna, Ghelinţa. Meciul, disputat pe stadionul Tineretului din Braşov a adus faţă în faţă două echipe bune. La finalul unui joc disputat, cu multe faze de poartă, echipa suporterilor braşoveni s-a impus la limită cu scorul de 1-0 şi are prima şansă de-a juca, începînd cu sezonul viitor în Liga a III-a. Braşovenii şi-au creat numeroase ocazii de poartă dar au ratat rînd pe rînd. La ASSR Braşov evoluează şi un jucător făgărăşean, Cocan, fiul fostului fotbalist, Octavian Cocan. Singurul gol al întîlnirii a fost marcat de Răduţoiu la capătul unei acţiuni cursive de atac. Mijlocaşul braşovean a înscris din interiorul suprafeţei de pedeapsă printr-un şut în forţă. Returul va avea loc pe data de 23 iunie, in judeţul Covasna.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 61 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4764603

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare