Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Cupa ,,Cetatea Făgăraş“ la Karate
Cupa ,,Cetatea Făgăraş“ la Karate Email
Luni, 18 Iunie 2018 17:27

     Sîmbătă, 16.06 a.c. s-a desfăşurat, în sala de sport a CN ,,Radu Negru“ din Făgăraş, cea de-a III-a ediţie a Cupei ,,Cetatea Făgăraş“ la karate. Competiţia a fost organizată sub egida Comisiei Naţionale SKI. Organizatorii competiţiei au fost CSM Făgăraş, CSM Karate Do Făgăraş şi Primăria Municipiului Făgăraş. Din comitetul de organizare au făcut parte Gheorghe Ţeţu, instructor şef S.K.I.F. România, antrenorii Ioan Râmbeţ şi Radu Munteanu şi Gheorghe Grecu, vicepreşedintele S.K.I.F. România. Au participat 208 sportivi de la 10 cluburi din ţară şi o delegaţie din partea S.K.I.F. Slovenia sub conducerea lui Shihan Ivan Ceric (instructor şef) şi Sensei Darjan Rosker, preşedintele S.K.I.F. Slovenia. Sportivii făgărăşeni au ţinut capul de afiş şi au reuşit să obţină: locul I pe cluburi de CSM Făgăraş, antrenor Ioan Rîmbeţ, CSM Karate-Do Făgăraş, antrenor Cătălin Răduleţ şi CSS Făgăraş, antrenor Anne Marie Luca Bora. Competiţia s-a desfăşurat la probele Kata individual, kata sincron, kata echipe, kumite şi Yakusoku Kumite. Nivelul tehnic al competiţiei a fost unul foarte bun iar în ceea ce priveşte jyu kumite (lupta liberă) au fost meciuri interesante şi spectaculoase în care sportivii au dat totul. Juniorii din cadrul CSM Făgăraş au fost introduşi să lupte şi la seniori unde au cîştigat majoritatea meciurilor. Cel mai frumos meci a fost cel dintre multiplul campion naţional şi internaţional Cristian Iosipescu, sportiv-antrenor, de la CS Karate Viromet Victoria şi Ciprian Olaru de la CSM Făgăraş. Juniorul de la CSM Făgăraş a produs surpriza şi l-a învins pe marele campion în urma unui meci dramatic. Juniorii făgărăşeni au reuşit să se impună la proba de kumite şi în faţa puternicilor sportivi din Slovenia. ,,Această competiţie a fost o bună testare în perspectiva următoarelor campionate naţionale şi internaţionale pe care le avem în grafica competiţională de anul acesta. I-am introdus pe juniori şi în proba consacrată seniorilor pentru a-i testa în vederea următoarelor competiţii“ a declarat antrenorul Ioan Rîmbeţ. (Ştefan BOTORAN)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 331 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4766403

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare