Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Voluntarii de la SVSU, în concurs la Făgăraş
Voluntarii de la SVSU, în concurs la Făgăraş Email
Luni, 18 Iunie 2018 18:48

 

     Stadionul din Făgăraş a prins viaţă joi, 14 iunie a.c., începînd cu ora 10.00, cînd a început concursul Serviciilor Voluntare de Situaţii de Urgenţă din judeţul Braşov, faza judeţeană. S-au întrecut voluntari din 13 echipe ale SVSU, cinci dintre ele publice şi opt private ale operatorilor economici din întreg judeţul Braşov. Competiţia a fost organizată de ISU Braşov, coordonator fiind maiorul David Valeriu, prim adjunct al instituţiei, iar suportul a fost asigurat de Primăria Făgăraş şi Primăria Mândra. ,,Am ales să organizăm concursul pe stadionul din Făgăraş pentru că îndeplineşte criteriile cuprinse în regulamentul de organizare al concursului. Este o tradiţie această competiţie şi noi vrem să o păstrăm. Sînt mulţi participanţi şi ne bucurăm penstru acest lucru. Cîştigătorii vor participa la faza naţională care se va desfăşura la Braşov, în luna august” a declarat maiorul David Valeriu. Din Țara Făgăraşului au participat echipele SVSU de la Fabrica de Pulberi şi echipa de la SVSU de la Viromet. Echipele au susţinut cîte trei probe: pista cu obstacole, ştafeta de 4X100 metri şi dispozitiv de intervenţie. Au ieşit în evidenţă toate echipajele SVSU prin implicarea lor, prin rezistenţa fizică şi prin cunoştinţele în mînuirea dotărilor specifice.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 272 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4766391

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare