Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Comunicat de presă
Comunicat de presă Email
Luni, 18 Iunie 2018 18:56

     ,,Aşa cum am promis la data de 2 aprilie 2018, doresc să remit poziţia oficială a companiei BSH, conform comunicatului primit la Primăria Făgăraş. Aşadar, în comunicatul oficial al companiei BSH Hausgerate, parte a grupului BOSCH, reprezentanţii companiei au decis amplasarea unei fabrici de maşini de spălat, în oraşul Simeria, judetul Hunedoara. Decizia amplasamentului aparţine investitorului în mod exclusiv, iar printre criteriile de selecţie a zonelor de interes studiate şi explicate, reprezentanţii BSH au menţionat ca decisivă proximitatea faţă de graniţa vestică şi legătura foarte bună a nodului de cale ferată Simeria cu reţeaua feroviară naţională. Aceste criterii reprezintă un deosebit avantaj, iar pozitionarea geografică este în acest caz considerată un punct forte. In același comunicat BSH, reprezentanţii companiei investitoare ţin să mulţumescă municipiului Făgăraş, echipei care a dat dovadă de un real profesionalism şi fără de care nu au fi ajuns în această finală a competiţiei celor două zone alese: Făgăraş şi Simeria.

 In concluziile comunicatului transmis, membrii echipei germane doresc să ne asigure de toată colaborarea şi ne transmit, de asemenea, că oraşul nostru va fi recomandat şi pentru viitoare investiţii ale diviziilor companiei BOSCH. Consider că experienţa şi întreaga muncă de documentare nu au fost în zadar, Făgăraşul avînd acum deschisă calea către alte potenţiale investiţii. Făgărăşenii trebuie să înţeleagă importanţa manifestării interesului unei mari companii de nivel global. Forța de muncă existentă poate fi valorificată doar prin incurajarea unor astfel de companii care înteleg şi apreciază ponteţialul acestei zone. Primăria Făgăraş regretă alegerea Simeriei în detrimentul Făgăraşului dar paşii făcuţi pe parcursul acestei colaborări rămân şi reprezintă o carte de vizită importantă pentru potenţiale investiţii majore în România” Primar Gheorghe Sucaciu

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 272 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4766391

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare