Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Editoriale Festivitate la CN ,,Doamna Stanca“
Festivitate la CN ,,Doamna Stanca“ Email
Luni, 18 Iunie 2018 18:58

     În toate școlile din Făgăraș s-au organizat festivități pentru încheierea anului școlar vineri, 15 iunie a.c. La CN ,,Doamna Stanca“ festivitatea de încheiere a anului şcolar pentru clasele 0-XI a avut lox începînd cu ora 8.30. Emoţii, premii şi părinţi cu sufletul la gură aşteptau cu nerăbdare răsplătirea muncii de un an a elevilor. Cei mai nerăbdători au fost însă cei mici. ,,Premiile răsplătesc perseverenţa, disciplina şi pregătirea elevilor de-a lungul anului şcolar şi îi felicităm pe această cale pe toţi elevii pentru rezultatele obţinute. A fost o zi încărcată de emoţie, cei mai mici elevi ai şcolii noastre au fost nerăbdători în aşteptarea premiilor. Au venit cu braţele pline de flori ca să aducă recunoştinţa lor dascălilor. A fost un eveniment deosebit înaintea unei vacanţe bine meritate“ a spus Geanina Sin, directoarea adjunctă a Colegiului Naţional ,,Doamna Stanca“ din Făgăraş. ,,După un an în care am muncit, am învăţat şi ne-am distrat, a venit momentul mult aşteptat în care să culegem roadele. A fost o zi plină de emoţie, bucurie dar şi împliniri. Le doresc elevilor o vacanţă plăcută“ a spus învăţătoarea Corina Drăguţ de la clasa a II-a A.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

EDITORIAL

Cu spatele la altar!

 

      Oamenii bisericii privesc, aplaudă şi se complac în mocirla politică. Preoţi, primari, miniştri mint în faţa altarului. O şedinţă politică în faţa altarului. Au fost ingredientele unei acţiuni desfăşurate într-o biserică din judeţul Prahova, organizată de preoţi, parlamentari, primari, miniştri. Toţi s-au înşirat la o masă împodobită, amplasată în faţa altarului, dar cu spatele la altar. S-a vorbit mult şi degeaba. 

     S-a aplaudat, s-a bisat, iar la sfîrşit s-a trecut la îmbrăţişări şi pupături de mîini. Care pe care. Pe oameni îi pot înşela şi manipula, dar pe Dumnezeu, cu siguranţă, nu!Încă o dovadă că în ziua de azi religia şi biserica nu mai înseamnă credinţă. Aşa vor ei, tagma preoţească şi acei inşi care au impresia că stăpînesc lumea. În ziua de azi, omul trăieşte în nimicnicia lui, fără principii morale. Mare păcat!

Citește mai departe...

În ediţia tipărită

Făgărăsenii spun că s-au săturat de emisiunile politice de la TV

 

     Piaţa mass-media din România abundă de televiziuni şi de radiouri care completează presa scrisă ca formatori de opinie. Toate sînt urmărite, într-o măsură mai mare sau mai mică, de cetăţeni, pentru că le consideră surse de informaţii. Mai nou şi internetul sau reţelele de socializare sînt folosite ca surse de informaţii, deşi nu arată întotdeauna realitatea. În ultimii ani, cetăţenii s-au maturizat în ceea ce priveşte alegerea sursei din care obţin informaţiile care le arată ce se întîmplă în jurul lor, în oraşul, judeţul în care locuiesc sau în ţară. Tocmai de aceea, numărul celor care urmăresc emisiuni Tv sau radio este diferit. (Continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 128 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 774
Număr afişări conţinut : 4764583

FaceBook

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare